Lepota

Squeeze Station – mnenja, cena, kje kupiti, kupite zdaj

Obstajajo argumenti, kaj se mezga je bolj primerna za hranjenje dojenčkov prvem letu starosti: pločevinkah, homogenizirali ali mama pripravljena. In da, in je druga možnost svoje pluse in minuse, ampak mehka embalaža torbica je prav tako primeren za hranjenje. Če ste se odločili pripraviti otroka pire, bo neizogibno zastavlja vprašanje za pakiranje pire.

kaši v vrečko pakiranja ali doypack

Otroci radi sadnih kaš v fleksibilno doypack embalaže. Včasih kronične “meso jedci” se lahko prepričali, da jedo sadje le preko tega paketa. V doy-paketi so priročni doma in na cesti, in na sprehod.

Trgovina pire krompir v doy-pack je primeren, vendar ni poceni. Ali obstaja alternativa? Najboljše Smoothie recepti za otroke

zavijanje postaje iz Infantino doy paketih

Postaja za pakiranje gospodinjske hrane Squeeze Station infantino svežega proizvaja napitke, sokove, sadni in zelenjavni pire in pakirani v prostornino povratni steklenici 130 ml enkratno doy-pakete s prostornino 118 ml. Je ena izmed najbolj udobnih, higienskih in priljubljenih po vsem svetu postaj.

Ena pritisnite Station, sadni in zelenjavni pireji, želeji in sokovi so pakirani v mehkih steklenicah za ponovno uporabo in razpoložljivega mehko pakirne Infantino. Shranjevanje pakirana živila lahko do 2 dni v hladilniku, ali do 2 mesecev v zamrzovalniku, odtajanje, kot je potrebno pod tekočo vročo vodo ali pri sobni temperaturi.

Glavna pomanjkljivost postaje -. Uporabnost mehke torbe doy-pack in možnost pakiranje le na določeno postajo, kakor tudi nezmožnosti uporabe vrečka pakete drugih znamk

Vrečke se prodajajo ločeno – sklop 50 čajnih vrečk stane $ 10. Ne proračun. Postaja sama pakiranje 10 vrečke in steklenice za večkratno uporabo v kompletu, vreden več kot 50 $ je mogoče kupiti na nas spletnih straneh in ruskimi predstavniki znamke Infantino (ZDA). Spodaj je povezava do poceni kitajske analogni postaji Infantino na aliexpress.

ameriška večkratno stojišče vrečke s ključavnico zadrgo

Američani imajo druge možnosti, ki jih je mogoče kupiti na Amazon, bodisi neposredno ali prek posrednika. Prosimo, upoštevajte, nihče na voljo na trgu za večkratno uporabo paketov niso združljivi z Squeeze postaje do postaje, ki smo razpravljali zgoraj. Le ta vključena v postopek priprave in pakiranja.

Paketi doy-pack od Baby Breezza

10 vrečk doy-pack od Baby Breezza prodajajo po ceni 9,99 $ na Amazon. To bi bila draga, vendar (!) Te vreče stand up torbica za pakiranje otroške pireja so enkratno uporabo . Polnjenje vreč in izpiranje Ostanek pire prikladno izvedemo s strani, unbuttoning posebno poštne zaklepanje.

doy pakiranje z zadrgo blokiranju ChooMee

večkratno uporabo vrečk za ChooMee otroško hrano razlikujejo od svetlih modelov konkurentov in posebnih silikonskih šob. Iz mnenja strank, je jasno, da navezanost je zelo koristen dodatek, zlasti za male sladokusce, ki še niso sposobni za samostojno prilagodi pretok drozge pri uporabi doy-pack. Vendar pa so lahko promazyvaetsya včasih treba zamenjati (primerljivo s silikonom bradavice trdnosti).

poštne ključavnica na doypacks ChooMee popolnoma vodoodporni. Bil je dvojna in zelo močan.

Set 8 mehkih paketov za dojenčke pire s stroški zip zaprtju $ 19.99. Obstajajo cenejše možnosti.

stand vrečka in zaklepanje zip Squooshi

Squooshi večkratno pakiranja lahko polnimo po analogiji z drugimi pakiranja z zapahom zip ali s posebno bencinske črpalke – napravo, ki spominja na brizgo. Sklop 6 paket stane $ 12.99, in bencinske črpalke 6 paketov -. $ 24.99

Squooshi vložkov malo več volumna kot pa doy pakiranjih drugih znamk.

večkratno vrečka Dr.DUDU

Embalaža za otroške hrane dr Dudu je eden izmed najbolj proračuna – 8 paket z dvojno zip-lock stane 10 $. Standardni znesek je 5 unč, ki je približno 150 ml.

večkratno pakiranja po drugih znamk

Okolju prijazne vrečke za otroško hrano z zadrgo-lock na vrhuncu mode v ZDA, tako da obstaja veliko podobnih možnosti od drugih znamk: WeeSprout, Goodie vrečke, za večkratno uporabo Baby Food iz Kirecoo, Jungle Squeez …

Večina proizvodov, ki jih je najlažje kupiti na Amazon sami ali prek posrednika.

Mehka embalaža za otroške hrane, BEABA Babycook

Silikonska Ponovno uporabljiva embalaža za otroško hrane, BEABA Babycook

Če ne želite, da nered s paketi za enkratno ali nakupovanje v tujini, lahko uporabite posode, pokal za pire BEABA Babypote. Ta silikon pokal za pireja, s prostornino 150 ml. Slabosti:

  • cena
  • nerodno polnjenje in pranje;
  • nezmožnost zamrzovanja, ki leži nasproti enostavno izvesti v običajnih doypacks.

Samo v ceno – več kot 600 rubljev. in ne preveč udobno polnjenje in izpiranje, kot tudi nezmožnosti zamrzovanja primerjavi z vrečke z zadrgo.

večkratno vrečka paketi za shranjevanje otroške hrane Srečen otrok

večkratno žlica paket za otroške hrane HAPPY Baby prodajajo ločeno.

Glavna pomanjkljivost vrečka paketov od Happy Baby, edino mogoče ponovno uporabiti, stand up torbica, zastopane na ruskem trgu, v trenutku, ko je zip-Lok dvojni in včasih paketi samovoljno razkriti. Še posebej pri visokem tlaku in maksimalno polnjenje. Serija zmogljivost je 180 ml. Glavni izhod iz tega položaja – zapolniti pakete do 2/3, ni več. No, ali uporabiti tuje kolegi. Nakup vstanejo torbica z skladiščenje zaklepanje Zip otroške hrane vesel Baby

So Happy Baby in drugih zanimivih naprav:. Žlica šobe za stand-up vrečke in nastavkov za standardne steklenice z vodo, ki pretvori vsako steklenico v krmljenje Cup-pot

kitajski večkratno uporabo vrečk za otroško hrano

Kitajci, kot vedno, ne daleč za globalni trend za samostojno kuhanje zdravo za otroka in izpustijo vse vrste naprav za enostavno shranjevanje in porabo različnih pireje in napitke.

Analogna postaja Infantino pakiranja in paketov za njen

Podobno kot ameriški postaje pakiranje Squeeze Station infantino sveže in poceni dodatnih vrečk za pakirne postaje Infantino.

Poceni večkratno vrečka paketi za pireje

Velika (380 ml) za enkratno uporabo vrečka vložkov za otroške pireje v obliki živali posamezno

večkratno vrečka pakiranja po 200 ml posamično v obliki živali s jastoga zaponko za pritrditev

10 večkratno uporabo vrečka vložkov za shranjevanje materino mleko in pire krompir, z žlico v kompletu.

prodajalca paketov z zadrgo blokiranju različnih velikosti – od 40 do 170 ml in najvišjo oceno. Na doy paketi, kot so ameriški Amazon, je presenetljivo. Vendar pa je brezplačna priročno ladijskega si sprijazniti s tem dejstvom.

Najbolj priljubljen, optimalna na razmerje cena / kakovost za enkratno uporabo torbica paketi za pireje z zaprtjem zadrgo. Vključeni 8 kos prostornino 150 ml.

Stand up torbica za otroško hrano novem mora imeti

Izpolnite mehko embalaža za otroško hrano z zadrgo-lock je lahko karkoli: sadje, meso, zelenjavo pireji, žita, napitke, jogurti, mehki sir in mnogi drugi

Prikladno, s self-kuhanje mama sama regulira količino soli, sladkorja, drugih sladil ali konzervansov, ravnotežje maščob, proteinov in ogljikovih hidratov. Je prava hrana za otroke!

Prva pripravimo in zapakira mati drozge Priporočljivo je največ 2 dni v hladilniku in 2 meseca v zamrzovalniku.

To ni presenetljivo, da postopoma mehke paketi za otroško pire postal “must have” in ruski mama.

delite svoje ideje in recepti pire za malo izbirčen!

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja