Novice

Sportagen+ -opinions, komentarji, cena,

Ta pogodba je sklenjena med vami posameznika in upravljanje spletnega vira spletna trgovina

uporabnik – fizična oseba starosti, ki lahko s svojimi dejanji pridobili državljanske pravice in jih samostojno izvaja, in sposobnost njihovih ukrepov za ustvarjanje zase državljanskih dolžnosti, za samostojno opravljanje in je odgovoren v primeru neuspeha, Sprejmem pogoje te pogodbe uporabnikov in uporabo storitev spletne strani.

Proizvajalec -. Oseba, ki zaradi svoje gospodarske dejavnosti, na podlagi podjetniške dejavnosti, ki se ukvarjajo s proizvodnjo in vzdrževanje proizvodov

Administracija – poslovni subjekt (OGRN. INN:, registracija mesto 🙂 lastnik spletne strani na podlagi pravice do zasebne lastnine in zagotavlja organizacijske, finančne in tehnične podpore za obstoj in delovanje spletne strani

osebe -. Administracijo, uporabnikov in obiskovalcev mestu

Stran – Internetni vir spletna trgovina z imenom domene, ki ostane pod organizacijsko kontrolo in v lasti organa, na področju pravice do zasebne lastnine

.

Izdelki -. Blago in storitve, ki jih ponuja uporabniku, ki ga je uprava, ki je izčrpen seznam, ki objavljen na spletni strani

Javna ponudba – nepremičnina je naslovljen na nedoločen krog oseb ali več konkretnih oseb ponudbe, ki zagotovo in natančno izraža namero osebe, ki je vložila predlog, naj razmisli sam vstopil v ta sporazum z naslovniku, ki bo sprejeti ponudbo.

Prevzem – polno sprejemanje ene od pogodbenic pogojev javne ponudbe Uprave za sklenitev tega sporazuma uporabnika. S sprejemom javne ponudbe poteka v začetku uporabe spletne strani (tudi za izobraževalne namene) in njegove storitve (za storitve).

1. Splošne določbe

1,1. Ta sporazum o uporabniku (v nadaljnjem besedilu “Sporazum”), določa splošna pravila pohoda, uporabo storitev in standardov splošnega obnašanja na strani, in ureja civilno pravna razmerja med uporabniki in uporabniki in upravo v procesu njihove interakcije.

1,2. Ta sporazum se lahko spremeni uprava enostransko. Uprava ne nosi obveznosti osebno obvestilo o takih spremembah. Nova izdaja Sporazum začne veljati od dneva objave na spletni strani.

1,3. Pogoji sporazuma veljajo za vse obiskovalce spletnega mesta, brez izjem.

1,4. Obiskovalec / uporabnik, ki se začne uporabljati storitve spletne trgovine potrjuje dejstvo, da je seznanjen z določbami tega sporazuma uporabnikov v zdrav duh in jasen spomin, jih v celoti razumeli in sprejeli pogoje uporabe v celoti. Če se ne strinjate s pogoji te pogodbe (delno ali v celoti), oseba, ki je izrazil takšno željo, ima pravico do uporabe polje informacije na spletni strani.

2. Uredba interakcije med strankami

2,1. Uprava zagotavlja informacijsko polje dejavnosti spletne trgovine, ki vključuje, vendar ni omejeno na naslednje podatke: ime, obliko, kakovost izdelkov, svojo vrednost, in tudi o postopku oddaje naročil, plačila in dostave izdelkov na uporabnik z predstavniki uprave. Informacije so na voljo na prostem podlagi.

2,2. Uporabnik mora oddati naročilo za izdelke. Uprava lahko, vendar ni dolžan zagotoviti kratek nasvet ali svetovalne narave s postavljanjem vprašanj. Zagotavljanje takšnega mnenja je brezplačna.

2,3. Če želite prejeti storitve, določene v točki 2.2. Sporazum o uporabniku, uporabnik, da se njihovo vprašanje. V tem primeru je potrebno povzeti vaše vprašanje in pustite kontaktne podatke -. E-pošta, kontaktna telefonska številka

2,4. Uprava ima pravico, da ne odzove na dano zahtevo uporabnika in ne daje odgovora, če se bo to zahtevo biti nejasna, vsebujejo brutalno, žaljivo ime, besede in slovooborotami za upravo, tretjih oseb, in iz drugih razlogov, z notranjimi prepričanj pogon.

2,5. Izvajanje, ki jih na spletni strani službe in (ali) zmogljivosti ne zagotavlja uporabnik nobene izključne pravice in privilegije.

2,4. Stranke k tej uredbi, se strinjali, da ima uprava pravico, da dajo oglasnih blokov, transparenti, ki so na različnih področjih, vključno, kjer je informacije, ki jih je uporabnik objavil, ne da bi v uporabniškem privolitve.

2,5. Informacije, objavljene na spletni strani Uprave je posledica intelektualne dejavnosti organa in vse premoženje in moralnih pravic v takšnih informacij pripadajo upravo, dokler, dokler ne določi drugače. Tako uporabnik ne pride do nobene izključne pravice rezultati intelektualne dejavnosti uprave, izražena v grafični, tekstualnih, video avdio obliki, postavili Nepremičnine na spletni strani.

2,6. Uprava ni odgovoren za varstvo kršenih pravic uporabnika v okviru poravnave iz tega razloga sporov, tudi na sodišču.

2,7. Uporabniški je kršitev avtorske pravice v lasti uprave in (ali) druge osebe, pomeni za storilca k odgovornosti v skladu z zakonodajo Ruske federacije.

2,8. V primeru kršitve avtorskih pravic s strani uporabnika, s pomočjo nezakonite namestitve ni v lasti uporabnika materialov, uprava, izvzema iz prostega dostopa do takih materialov, na zahtevo legitimnega lastnika.

2,9. Uporabnik je prepovedano, da bi objavili podatke, ki so neposredno ali posredno vsebuje skupne elemente pornografije, žaljivo, krši, poškodovanje nikomur dostojanstvo, ki vsebujejo pozive k nasilju, ekscesov in druge ukrepe, katerih posledica kršitve sedanji zakonodaji je opredeljena krajevno pristojnost, ki vsebujejo zlonamerno programsko opremo, in (ali) druge podatke, ki bi lahko škoduje tretjih oseb.

2,10. V primeru kršitve klavzule 2.9. tega sporazuma in neizpolnjevanje zahtev uprave, vključno s črtanjem takih podatkov od kraja Uporabniki javno dostopnih so odgovorni v skladu z določbami tega sporazuma in (ali) veljavno zakonodajo Ruske federacije. Uprava je v tem primeru, ima pravico, da odstrani iz določbe 2.9. Podatki neodvisno.

2,11. Uprava ne odgovarja za rezultate uporabnika obisku tretjih oseb (zunanje) vire, povezave, na katere se lahko objavljeni na spletni strani. V skladu z rezultati pomeni vsak rezultat, ne glede na njeno naravo in, od nastanka, od katerih je uporabnik nastale nobene materialne škode, moralno škodo in druge negativne pojave.

2,12. Izdelki, ki jih je uprava uporabnikov, porazdeljenih na daljavo v okviru zahtev, določenih z veljavno zakonodajo Ruske federacije ponujajo, je certificiran in izpolnjuje zahteve, določene v zakonodaji na področju varstva pravic potrošnikov.

3. Uporaba storitev, ki jih uporabnik

3,1. Uporabnik ima pravico, da svobodno uporabljajo storitve in predloge opisan na spletni strani v celoti, razen če je taka uporaba nezakonita, krši pravice, svoboščine in interese uprave in (ali) drugih uporabnikov spletnega mesta.

3,2. Vrstni red postavitev reda

3.2.1. Uporabnik neodvisno obišče področje informacijske spletne strani, izbere izdelek in odda naročilo.

3.2.2. Če je potrebno, mora uprava zagotoviti uporabniškega svetovanja in informiranja pri izbiri proizvodov na način, določen s tem sporazumom uporabnika.

3.2.3. Uporabnik izbere izdelke, ki so objavljeni na spletni strani, in uprava ni odgovorna za posledice v primeru dajanja nalog na vire tretjih oseb. Ta element ima enako pravno veljavo in v primerih, ko druge spletne strani kopirati, podvojene informacije, objavljene na spletni strani, vključno z blagovno znamko, logotip, oblikovanje, slog predstavitve informacij na spletni strani.

3.2.4. Naročanje poteka tako, da izpolnite prijavnico. Polja označena z “*” so obvezna. Na koncu obrazca, kliknite “Naroči”.

3.2.5. Stranki sta se dogovorili, da je telefonska številka (e-naslov) uporabnika, uprava pošlje informativno sporočilo kratko s podrobnostmi naročila in / ali druge potrebne informacije. Uporabnik začne uporabljati storitev spletna trgovina sprejema tega pogoja v celoti, in zagotavlja, da ne boste imeli nobenega odškodninskega zahtevka v zvezi s to temo.

3.2.6. Po zgoraj navedenih postopkov, se zahteva uporabnik svojo številko, in da se postavi, kaj izdala ustrezno obvestilo. Za nekaj časa se je uprava komunicira z uporabnikom, določenem v p 3.2.5. način potrditi naročilo.

3,3. Način plačila

3.3.1. Izdelki morajo biti plačani v obliki 100% plačilo ali pod drugimi pogoji, ki jih pogodbenici dosegli pri namestitvi, da uporabnik, in (ali) druge faze interakcije med pogodbenicama.

3.3.4. Dostava izdelkov se izvaja šele, ko doseže od pogojev, določenih v oddelku 3.3.1. Sporazuma uporabnika.

3,4. Vrstni red dostave izdelkov

3.4.1 dostavo izdelkov na uporabnika se izvede z lastnim prometne organa, ali prevoznega podjetja.

3.4.2. Pogoji dostave za vsako posamezno obravnavan izolirano primeru.

3.4.3. Vrstni red in dostave izdelkov za uporabnika je določena v postopku oddaje naročila s strani uporabnika.

3.4.4. Stranki sta se dogovorili, da je dobava proizvodov za uporabnika, izvedene v skladu z našim dogovorom uporabnika. Dobava izdelkov, ki jih uporabnik iz skladišča je mogoče, z dodatno odobritev postopka samo-uprave.

3.4.5. V primeru dostave izdelkov v pogojih po plačilu, so izdelki poslani po kurirju na uporabnika šele potem, ko je uporabnik plačal za kurirsko celotne stroške proizvodnje.

3,5. Vrstni red vrnitve izdelkov

3.5.1. Uporabnik ima pravico, da zavrne blago kadarkoli pred njenim prenosom, in po prenosu blaga – v roku 7 dni, razen če je ta uporabnik je pravica omejena z veljavno zakonodajo Ruske federacije

.

3.5.2. Vrnitev izdelkov dobre kakovosti, je mogoče, če je njegova prodajna oblačila, lastnosti potrošnikov, kot tudi dokument, ki potrjuje obstoj in pogoje nakupa določenih izdelkov.

3.5.3. Uporabnik nima pravice, da zavrne blago dobre kakovosti, ki imajo individualno opredeljene lastnosti, če se ti izdelki lahko uporabljajo izključno za nakup uporabnika.

3.5.4. Ob zavrnitvi uporabnika iz izdelkov, mora proizvajalec izdelkov mu vrne znesek, ki ga uporabnik plača v skladu s pogodbo, z izjemo stroškov dostave od uporabnika vrnjene proizvoda, in sicer najpozneje v 10 dneh od datum predstavitve s strani uporabnika z ustreznimi zahtevami proizvajalca.

4. Naloge in odgovornosti strank

4,1. V primeru uporabe uprave intelektualne lastnine vsebine spletne strani za kateri koli namen, uporabnik mora prej, preden umestitev teh snovi, pridobiti dovoljenje uprave. Z dovoljenjem uprave, mora uporabnik prikazati polno ime in domensko ime vira v naslednji obliki: Internet-trgovini. Hiperpovezava mora biti aktivna in neposredna, ko klikne, se pomakne na določeno stran na mestu, kjer se opravlja material.

4,2. Po analogiji z navodili v poglavju 4.1. tega sporazuma, uporabnik zavezuje, da bo delovala v primeru uporabe intelektualne lastnine, ki pripadajo tretjim osebam. Metoda in postopek izvedbe določenega v pogajanjih z lastnikom materialov.

4,3. Uprava ni odgovoren za dejanja uporabnika, ki je povzročil kršitev pravic tretjih oseb, razen v primerih, določenih z veljavno zakonodajo Ruske federacije.

4,4. Uprava ni odgovoren za vsebino, objavljeno s strani uporabnikov.

4,5. Uprava ne odgovarja za vsebino spletne strani uporabnike mnenj. Uporabniška mnenja mestu so subjektivna mnenja njihovih avtorjev nikakor ne trdijo, da so objektivni. Ti morda ne sovpada z javnim mnenjem in ne bi bilo res.

4,6. Odločitev o odobritvi / ne odobri osebnih podatkov, ki ga je uprava le na podlagi zahtevka, ki ga je oseba organa, na način, ki ga predpisuje sedanji zakonodaji, da bi poslala.

4,7. Uprava ima pravico, da ne odgovorijo na vprašanja, pritožbe in črk, ki ne vsebujejo podrobnosti prosilcev (ime, kontaktni podatki).

4,8. Uprava ne odgovarja za podatke za registracijo, ki je bil določen s strani uporabnika pri interakciji s področja informacijske spletne strani.

4,9. Uprava ima pravico, da brez obrazložitve, da omejijo, da blokira dostop uporabnika (vključno neregistrirane) na spletni strani, z delno ali popolno odstranitev informacij, ki so objavljene z uporabnikom na spletni strani.

4,10. Administracija zaveže, naj preuči zahtevek, izdano v postopku iz oddelka 4 sporazuma v 30 (tridesetih) koledarskih dni od dneva prejema.

5. Postopek za reševanje sporov

5,1. V primeru odkritja na strani vsebuje informacije, ki vsebuje rezultate intelektualne lastnine, ki pripadajo tretjim osebam, pravi imetnik:

5.1.1. Da bi zahtevek z navedbo dejanskih in normativne podlage, ki omogočajo osebje za odstranitev podatkov iz javnega dostopa.

5.1.2. Priložiti dokazila zahtevka o izvirnosti intelektualne lastnine (izvirnik, druge dokumente, ki potrjujejo lastništvo predmeta avtorske pravice).

5.1.3. Pošlje dokumente iz določb točke 5.1.1., 5.1.2. V tem sporazumu poštnemu dajanje: poddergka.magazina@gmail.com

5,2. Terjatve uporabnikov o kakovosti storitev, proizvodov in druge pripombe je treba poslati na elektronski Prejeto uprave: poddergka.magazina@gmail.com

5,3. Pri opisani str. 3.2.3. Sporazum uporabnik, pritožbe, zahtevki, skrbi jih posredujejo pri upravljanju posameznih virov. Administracija ima pravico ne odzove na takšno zdravljenje.

5,4. Uprava ni dolžan prispevati k iskanju določenega v odstavku 3.2.3. posamezniki in druge tretje osebe, katerih dejanja so kršene pravice, svoboščine in interese uporabnikov.

6. Drugi pogoji

6,1. Vse možne situacije, spori, ki izhajajo iz razmerja uporabnikov, uporabnikov in tretjih oseb, uporabniki in upravo, ki jih ta sporazum ni urejena, se rešujejo po vrstnem redu, ki ga določa zakonodaja Ruske federacije določi.

6,2. Stranke tega sporazuma, priznavajo pravice in dolžnosti, ki jih povzročajo razmerij osebe v tem sporazumu navedenih, in v celoti zavedajo svojih dejanj, razumevanje pravne narave posledic takšnih ukrepov polni meri.

6,3. Neukrepanje Uprava v primeru kršitve katere koli določbe sporazuma Uporabnik ne prikrajšajo upravi pravico, da kasneje ustrezne ukrepe za zaščito svojih interesov in varstvo pravno zaščitenih pravic.

6,4. Na vsa vprašanja, razen tistih, posnete v oddelku 5 sporazuma uporabnika, lahko uporabniki obrnejo na upravo s pošiljanjem ustreznih sporočil.

& nbsp;

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja