Smartwatch V8 - pazi, originalni izdelki, kupi zdaj, ocene, cena
Novice

Smartwatch V8 – pazi, originalni izdelki, kupi zdaj, ocene, cena

Inovativni ura danes želimo imeti vsakega sodobnega moškega, žensko

in otroka. To je posledica mnogofunkcionalniy sodobnega časa pripomočke, ki so res v pomoč v vsakdanjem življenju, pri delu in študiju. Na vrhu prodaje so Watch Phone Smartwatch V8 pregledi niso le hvaležni in navdušeni. So Express ljudi različnih starosti in aktivnosti, saj imajo

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

takšne elektronike na roki, lahko se zavedajo vseh dogodkov, komunikacijo s partnerji, za prenos naročil in opravljajo mnoge druge stvari.

ogromen popularnost opravičuje proračun cena, stil, enostavnost uporabe. Toda vse te prednosti imajo samo originalne izdelke in ne kolegi ponujajo nezanesljivih dobaviteljev. Ura kupljena od jopičev, tudi videti lepo, vendar niso opremljeni s temi kompleksne funkcije, ki so pravi Smartwatch V8, ki jih je mogoče kupiti le na uradni spletni strani. Ta pripomoček je v kombinaciji s sodobno tehnologijo, to ni prevara kupci DENAR, in ponudba na korak v prihodnost z napravo, na strani, ki bo vaše vodilo.

Vsebina

 1. Kaj je Smartwatch V8
 2. Značilnosti modela in primerjava z vrstnikov
 3. Kaj se izraža v raznovrstnost čudežnih ur
 4. Tehnične značilnosti pripomočka
 5. To vam bo dala delovni čas
 6. Smartwatch V8 strokovnjaki
 7. negativne povratne
 8. V8 SmartWatch ocene zadovoljnih strank
 9. Kje kupiti Smartwatch V8 in za koliko
 10. OL>

  Kaj je Smartwatch V8

  Produkt ima odlično zasnovo. Njegova oblika je zasnovana tako, da človek je udobna za nošenje to postavko vsakodnevno uporabo. Zadeva ima običajno okrogle oblike, ki je psihološko udobna za vsakega lastnika. Ljudje se uporabljajo za ure z okroglo številčnico, tako da so proizvajalci začeli proizvajati priljubljenih modelov. Toda izbira kupcev je, in to je zelo širok. Ob nakupu uporabniki pozorni na posebnosti in prednosti izdelka.

  1. Športna zasnova združuje z raznoliko paleto barv.
  2. lahko naročite izdelke v klasični črni ali izberite ekskluzivno možnost, na primer, s krvavo rdeč odtenek.
  3. Primer urnim pripomoček izdelan iz kovine.
  4. Fleksibilni trak iz okolju prijaznih polimera.

  Imeti takšno uro je prestižna nositi lepo in občutek z njimi v debelih stvari.

  Značilnosti modela in primerjava

  Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

  z vrstnikov

  Poleg zunanjih znakov, morate vedeti več o notranji nadev gibanja. Smartwatch V8 imajo priključek za mikro polnjenje USB, ki je na levi strani in je zaprta s čepom iz gume. Na desni strani Če ima par gumbov. Baterije (litij) skrita pod zadnjim pokrovom, da je snemljiv. Tu je splaty:

 • za kartice SIM, mikro SIM;
 • za pomnilniške kartice micro SD.

Proizvajalci so zagotovile različne možnosti za firmware tovarne tega modela. Obstajajo tri na zaslonu pokliče, med katerimi je tradicionalno in poznajo v vseh stikal. Vendar pa je najbolj impresivna, saj je videti lepa in je klasična. Če primerjate Smartwatch V8 modelov GT08, A1 in drugi, je treba opozoriti, da ima naša

ur začetno meni veliko prednost. To je bolj prostoren, z uporabo pripomočka tako enostavno, kot je mogoče. Sinhronizacijo z vašim pametnim telefonom preko Bluetooth vam omogoča uporabo vseh funkcij ure.

Predlagajte set za pametne ure – kopijo Samsung Galaxy S7. Pregleda in vtisi strank po uporabi.

Če ste izgubili ali pozabili telefon vključuje program “Antipatica”. To je zelo priročno stvar, kot je poudarila vse uporabnike. Avdio predvajalnik je nastavljen za predvajanje glasbe in smartphonemag knjižnico in pomnilniško kartico.

ob takšnih lastnosti, Smartwatch V8 SmartWatch lastniki pregled je večnamenski pripomoček, brez katerega je težko narediti, da človeku v sodobnem življenjskem ritmu.

Kaj se izraža v raznovrstnost čudežnih ur

Seznam prednosti in pregled možnosti Smartwatch V8, ki so vključeni v elektronike gadget, ki bo navdušil vsak napredni uporabnik:

 • je mogoče uporabiti za klic iz telefona s standardnim SIM microSIM;
 • je nameščen v imeniku, klici zabeleži v dnevnik klicev;
 • lahko prejemate in pošiljate SMS
 • je diktafon in kamere;
 • je funkcija podpore pomnilniška

  Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

  kartica SD;

 • predvideno sinhronizacijo s pametnim telefonom za stike in dnevnik klicev preko povezave Bluetooth;
 • lahko nadzorujete kamero pametnega telefona (vendar za Android potrebujejo spectrumorange);
 • avdio predvajalnik z možnostjo, da poslušanje glasbe iz pametnega telefona in vstavljeno kartico;
 • “Antipatica” in “sedeči” opomnik
 • nastavite funkcijo gledanja fotografij;
 • nadomestna screen klicanje;
 • koledar, kalkulator, števec korakov, uro in alarm;
 • imate možnost fitnes zapestnico in načinu varčevanja z energijo.

To je čarovnija Smartwatch V8 – to je uporaben spremljevalec športnik, poslovnež, študent, gospodinja, upokojenec. Potrebujejo vse, tako da je ta izdelek je na vrhuncu povpraševanja na našem portalu. Priporočamo vam, da se mudi, da nakup edinstveno uro elektronsko čudež, ki izpolnjuje vse zahteve glede kakovosti certificirani inovativnega izdelka.

Tehnične značilnosti pripomočka

 1. Je procesorja MTK6261D.
 2. Komunikacijski parametri -. GSM 850/900 / 1800 / 1900МГц
 3. zaslon na voljo -. TFT 240×240 dotikom
 4. Pomnilnik. 32 MB ROM + Micro SD reža s podporo za pomnilniške kartice microSD
 5. Večjezični – 13 jezikih, vključno z rusko, angleško
 6. .

 7. trije zamenljivi klicanje.
 8. zvočnik z možnostjo prostoročno.
 9. nastavitve združljivosti IOS

  Android, Bluetooth 3.0 +.

 10. Zmogljivost baterije 350 m / h.
 11. Dimenzije 53 x 45 x 13 mm.
 12. Skupna teža vključno traku – ’60

Paket vključuje samo uro plus kabel polnjenja, plus navodila v angleškem embalaži. Izdelek je trajanje garancijskega šest mesecev.

Baterija Smartwatch V8 za uporabnika se zaračuna na vsake tri dni, če standard prenesi, polno naložen polnjenje dovolj za en dan.

To vam bo dala delovni čas

jih imajo na strani, ste v stalni komunikaciji s tistimi, ki jih potrebujejo. Zato so nujno potrebni za delo, za starševski nadzor, da se zagotovi, da tudi na dopustu ne spreglejte vašega podjetja. Vsak opravljen klic na uro, in prav tako, da pokličete.

Če se boste vozili, potem lahko sprejme klic, ne da bi pri tem telefon in z uro. Na enak način se glasi SMS. Glede na to, da lahko telefonske klice privede do kazni ali nesreče, vrednost pripomoček za voznike, ne more biti precenjena.

Ta model izgleda popolnoma enako kot dražje različice Apple Watch, tako da se boste počutili samozavestni. Ta modna, sodobna in elegantna znamka, ki promovira samoodločbo v vsaki družbi. Te prednosti zmanjšanje negativnih mnenj o izdelku.

Smartwatch V8 strokovnjaki

Gennady Orlov, skrbnik sistema, Moskva:

“Vsi zaposleni ljudje priporočajo nakup pametne ure Smartwatch V8. To je tehnično popoln, vendar je proračun različica blagovno znamko Apple Watch, ki je zdaj na vrhuncu povpraševanja. To ni samo cena, čeprav je igra pomembno vlogo, in da je ta mehanizem ustvarili optimalne nabor funkcij, ki jih bo vsak dan uporabljajo. skoraj nadomešča pametni telefon v poslovnem okolju, na potovanju, na počitnicah. tako sem se uporabljajo za to, da na strani I imajo virtualni organizator svojega časa, kaj storiti, ne da bi se ne more. to je veliko lažje delo na računalniku, medtem ko programiranje, lahko odgovorite na klic. Eno samo ta funkcija mi je bil razlog za nakup pripomočka ” .

negativne povratne

Veronica, študent, Kiev:

“Takoj, ko sem slišal za Smart ure SmartSmartwatch V8, samo odredi in hitro prejel prestižno stvar. Ampak sem služil dolgo. Včasih sem, da je vse odlično Pazi vodoodporna in se je izkazalo, da je to kakovost tega modela. Ste za vzlet in jih kopala pod prho. posledica tega je, da sem sedaj brez ure in brez denarja. priporočam vsem, da se seznanijo z Priročnik podrobno pred nakupom. to je bilo mogoče, da proizvajalci do prišli do neke vrste signal, ko je s prvimi kapljicami vode v telesu, da bi pozabljivi ljudje niso razočarani v izdelku hit. “

V8 SmartWatch ocene zadovoljnih strank

Valerij, 16, Krasnodar:

“Starši mi je za rojstni dan Smartwatch V8, zelo sem zadovoljen. Zdaj imam priložnost, da igrajo športne in biti seznanjen z dogodki, ki se zgodijo moji prijatelji. Jaz med treningom, se glasi njihov SMS skrivaj iz avtobusa. On je za odvračanje pozornosti od pouka nas vedno scolds in gledal tiho povej mi vse novice, in vem, kako ravnati z našo družbo zvečer in kam gremo všeč mi je tudi funkcionalnost za uporabo dveh MediaTek -. kartice in pametni, kot tudi pogled izbrisane fotografije. Skratka, to je res vredno stvar, in zaradi staršev in proizvajalcev za njo. “

Claudia, 69, Stavropol:

“Prav tako se je zgodilo, da nekaj časa po poškodbi sem bil Iznemogao in je bilo nemogoče za mene, da signal blizu, ko sem potreboval nekaj. Ampak mi rešiti ta problem s pomočjo, ki jo hči, Smartwatch V8. Ta čudež tehnologije mi je pomagal v težkih časih, sem lahko poslal poziv za hčerko in ona prišla k meni ob pravem času. Zdaj pa, da dela s to uro, ne morem. Navajeni na to, da je roka in budilke, čas, opomnik in podschitivala korake. To je zelo potrebna stvar, saj je telefon ves čas, se ne spomnim, kje sem ga dal in zdaj dobiš SMS o časovnem zaslonu. svetujem vsem starejšim ljudem, da imajo tak pripomoček. I sem prepričan, da bo pravi pomočnik v svojem življenju “.

Kje kupiti Smartwatch V8 in za koliko

Smartwatch V8 SmartWatch kupiti v izvirni predstavi je mogoče samo na uradni spletni strani . Če ne želite, da se prevarani in porabiti denar za nič, nato pa sprejeti pravilne odločitve v skladu z algoritmom nakupa. To pomeni, da sledite povezavi na portalu in se naučite vse o novosti. Na voljo so informacije o tehničnih lastnosti, cene in koristi izdelka. Če je potrebno, se lahko spoznate z virtualno certifikat kakovosti in preberite mnenja strank o tem, kako funkcionalnost delovnim časom, ki izpolnjuje vaše zahteve.

Dobra novica za uporabnike je, da se blago lahko izmenjujejo v skladu z veljavnimi predpisi. Advance strank podjetje ne potrebujejo. Boste plačali za izdelek, ko ga je prejel. Načini plačila so lahko različni -. Kartica, gotovina, e-denarnica

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...