Smartwatch A1 - pazi, originalni izdelki, kupi zdaj, ocene, cena
Novice

Smartwatch A1 – pazi, originalni izdelki, kupi zdaj, ocene, cena

Poglej pametno uro, ampak od nakupa in nato pogosto

potisne da jih je treba zaračunati? Imam dobre novice za vas! Danes mi je na površnem pregledu so poceni in, kar je najpomembneje, dolgo življenjsko dobo pametna ura imenuje NO.1 F2.

Lastnosti: H4>

Čip: Okno DA14580

Bluetooth različica:

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

Bluetooth 4.0

Zaščitna stopnja: IP68

Element moč: CR2450 baterija

Standardna kapaciteta akumulatorja: 550 mAh

Čas v stanju pripravljenosti: napovedala približno 1 leto

OS podpora: Android 4.3 / iOS 7.0 in zgoraj

Funkcije:

– izpis čas, datum, budilka in štoparica

obvestilo o dohodne klice, SMS in dogodke iz nameščenih aplikacij

– števec korakov, štetje razdaljo in kalorije, spremljanje spanja, termometrom in višinomera;

– daljinsko upravljanje fotoaparata;

Dimenzije skali: 5,6 x 5,6 x 1,68 cm

Dimenzije približno: 23 x 2,2 cm

Teža: 80 g

Polje:

Set: gledanje in uporabo

Izgled H4>

V tem modelu je proizvajalec kopirati, z nekaterimi spremembami, elementi videz podpis modelov G-Shock Master G GG1000RG-1A.

Case in trak ura je izdelan v črni barvi s srebrnimi poudarki, vendar obstajajo modeli z zelenih in modrih odtenkih.

Stranice, veliki gumbi in upravljanje uro.

Zakonska zaponka in pas je veliko lukenj, zato pazite primerna za suh strani (čeprav imam še nekaj na voljo) in na veliko moškimi, če so videti bolj primerno:)

Nazaj pritrjen s 4 vijaki, ki so skriti pod stranskih plošč.

Zaslon tukaj ni OLED ali IPS matriko, tako kot v večini drugih modelov, ampak samo LCD, kot na običajen elektronsko uro. In svetloba je enaka.

Za nekatere morda zdi “cool” in ne moderno, ampak ravno zaradi tega, seznanjene z Prostora baterijskega uro ima impresivno življenjsko dobo baterije.

Na splošno, ura je super in brutalen 🙂 klicanje Velikost: 5.6 x 5.6 x 1.68 cm

Vsekakor ne za tanke ženskih

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

rokah kot rudniku xD

Toda povprečni moški z ne tako pošastno

ure dela H4>

Ko je omogočena, se na zaslonu prikaže čas, dan v tednu in veliko ikon znakov različnih funkcij.

Če ura ni seznanjena s pametnim telefonom ali pa so izgubili stik, bo ikona Bluetooth utripati. Če v pol ure ne more biti vzpostavljena povezava Bluetooth, modul Bluetooth samodejno izklopi ohraniti. Če je potrebno, ga lahko ročno onemogočiti z gumbom z uro ali pa ga vklopite nazaj.

Ko prejemanje obvestil o dogodkih iz pametnega telefona utripa sporočila ikono ali klice, in pazi večkrat služil zvočne signale tipa “PI-PI-PI” kot dobri stari elektronsko. Vibracije v tem modelu.

“klici” lahko vklopi s pritiskom na tipko Mode. Iz reda je koledar, število korakov, porabljene kalorije, razdalja, alarm, štoparica (da se lahko nadzoruje neposredno iz ur), temperature, nadmorsko višino in indeks UV.

Proizvajalec trdi, da je ura v stanju pripravljenosti do aktivnega delovanja do 8 mesecev.

sem, kot veste, ura sama je na strani, ne nosite, vendar so bile seznanjene s pametnim telefonom, in za preskus približno enem tednu so me preselili v nahrbtnik. V tem času, glede na aplikacijo, je ura izgubila le 4% dajatev. Ne vem kako točno se ta kazalnik lahko presojajo o svojem resničnem življenju, je možno, da dajatev ne sme zmanjšati linearno in ni vedno enaka za življenjsko dobo baterije, ampak tudi s tem rezultatom ura je trajala več kot 6 mesecev, ki je že zelo dober rezultat.

A, proizvajalec navaja prisotnost stopnjo zaščite IP68 in, kot je bilo pričakovano, ne da bi bili problemi testirali v kopalnici.

App H4>

Aplikacija ura lahko prenesete v Trgovini Google Play, se imenuje FundoBracelet.

Če želite

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

zagnati se morajo registrirati v aplikaciji s pomočjo e-pošte.

Možno je, da so vaše višine, teže in datum rojstva.

meni z nastavitvami:

Izberete lahko katero koli od aplikacij posredujejo obvestilo signala in nastaviti budilko.

Vlogo ima dve glavni zasloni: informacije o ukrepih, s spremljajočimi parametrov in informacije o spanju, obstaja tudi pododdelek zgodovine

.

Če povzamemo H4>

Na splošno je to zelo zanimiv model s svojimi prednostmi (življenjske baterije in varnosti) in slabosti (brez vibracij, in nastop na ventilator). Bodo pristop mesto kot “prebivalci” in ljudi, ki so, na primer, pogosto gredo pohodništvo.

Če vas ne odvrne po svoji brutalnosti (in njihovi prijatelji lahko povem, da so nekateri ljudje na nasprotno kot podobno zasnovo), lahko ta model šteje precej nakup, še posebej zato, ker je cena imajo na nivoju poceni kitajskih zapestnice z zasloni.

Če si želite ogledati trenutne cene & amp; za nakup ure v trgovina DT NO.I Uradnem Store na trgovalni nadstropju Aliekspress.

Hvala za vašo pozornost in se vidimo kmalu!

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...