Novice

Silane Guard – tekoče steklo, ocene in cene, komentarje, kako deluje? kupi zdaj,

Silane Guard U> je orodje za poliranje avtomobilov, ki zagotavlja kakovostno zaščito telesa in poveča trajnost zgornjega sloja barve. Izdelek je izdelan s slavnega podjetja iz Japonske Willson, je vodilna v svetu med proizvajalci izdelkov za nego avtomobila. Kovinska obdelamo s tem sestavku pridobi Naočit videz, njegova barva zopet postane svetlo in nasičenim.

Opis Silane Guard

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

okrevanje silan – priprava za barvanje izključno površinske dele telesa. V vsakem primeru se ne uporablja za plastične in gumijaste dele odbijača, steklenih elementov in luči. Tekoče steklo trajno ščiti zunanjo obliko telesa površinske prometa od kršenja celovitost izvirnih obloge -. Čipe, ​​praskami in drugimi mehanskimi poškodbami

Je imel vodoodbojen lastnosti. Zaradi tega je svetleča površina stroj za dolgo časa, ostane čist, tudi ko je okno težka ploha. Tekočina ščiti telo barvo iz izginja Izpostavljanje sonca žarkov in zmanjša tveganje za izpostavljenost agresivnih kemičnih snovi v avtomobilski detergentov.

Princip delovanja silana Guard

Sredstva za poliranje avtomobila iz Willson “zagrabi”, po nekaj minutah po nanosu. Tvorjen na tanko kovinsko, posodablja svoj videz, daje Shine.

Film za dalj časa ščiti telo prometa pred vlago in ultravijolično svetlobo. Če je potrebno, se lahko nadalje uporabijo 2-3 plasti tekočine.

Top 7 značilnosti tekočina stekla silan Guard

 • Hitro fiksiranje. Ki omogoča, da ga v več plasti, ne da bi dolgo čakati sušenja vsakega od njih.
 • privlačen izgled. Barva barve postane nasičen, obstaja sijaj, ki traja eno leto.
 • brez škode za zdravje. Sestava silan garde ne vsebuje nobenih škodljivih snovi za lastnika avtomobila, ki vam omogoča, da ga uporabljajo sami.
 • vodoodbojnost. Zmanjšuje potrebo po obisku avtopralnico avtomobilov je dolgo časa čista.
 • Visoka zaščita! Trajno in zanesljivo varuje pred vlago, mehanske poškodbe in sončne svetlobe.
 • To je dovolj, da poljske čas avto 1 na leto. Edinstvenost sestave v odsotnosti potrebe prepogosto poljščina avto -. Eno ali dvakrat na leto pa bi zadostovala
 • To ne zahteva dodatne napeljave. Komplet tekočina stekla vključuje celoten sklop naprav za obdelavo površine.

Poleg tega razlikuje dostopno ceno.

osnovnih proizvodov in opreme Silane Guard

Čistilo za vozila sestoji iz silikona, voska in polirnih komponent. Paket vsebuje steklenico s tekočino, gobica za njeno uporabo na kovinski površini telesa (aplikator) je, rokavice vinil, posebno vložka.

Pravila za uporabo in kontraindikacije Silane Guard

Za največji učinek, je treba upoštevati priporočila proizvajalca napisane v navodilih za uporabo.

 1. Pred nanosom tekoče stekla obdelamo območij treba temeljito očistiti in pustimo, da se posuši ali suhi prevoz.
 2. Če opazite znake rje, morajo iti.
 3. Zaželeno je, da vozi vozilo v dobro prezračenem prostoru.
 4. Med zdravljenjem organ mora zagotoviti, da je zdravilo za poliranje, ne bodo vplivali na koži, sluznicah, oči, ust.
 5. Vnaprej je priporočljivo uporabljati zaščitne rokavice.
 6. Pred nanosom nohte kovine lokaciji skrbno obdelane s posebnim razmaščevalcem.
 7. Delo proizvedena s pomočjo aplikatorja, nato pa s pomočjo posebnih prtički enakomerno raztopino vsej površini telesa.
 8. Po strditvi prvo plast, proizvajalec priporoča 1-2 krat ponoviti postopek.

Če tekočina stekla polimernih, odbijača, stekla, luči, gume in krom elementov potrebujete hitro odstraniti z vlažno krpo. Po zaključku dela, avto je potrebno za odhod na dan. Kot pravi proizvajalec, ta krema je omogočeno, da ima do 1 leta.

Kje kupiti tekočega stekla?

Nakup silan Willson Guard lahko na uradni spletni strani, bo donosna po ceni na robu, ne manj kot 100%.

PROMOCIJA! Na spletni strani proizvajalca, da je ceneje kupiti 2 pakiranji, potem bo silan dobili Guard za 990 …. Če želite kupiti samo en paket, boste morali plačati celoten znesek – 1980 …. Torej je bolje, da naročite samo en paket s prijatelji ali sorodniki v številnih 2 kosa.

Tekoče Silane Willson stekla Guard

Dostava po pošti po vsem svetu

Mnenja strank silan straža

Zelo pomembno se mi, kot pogoj za motor in podvozje avtomobila in njegovega videza. Prej si moral porabiti veliko denarja za obisk servisni center za poliranje. Po zaslišanju od prijateljev okoli silan garde in poskusili na, je bil pretresen zaradi učinka. Avto je kot nov. Zadovoljen z lahkoto uporabi sestavo, s katero sem lahko obvladajo sami. Vera, 31 hogesmeade v videzu telesa postanejo vidne v postopku. Barva postane nasičen, je bil lesk. Tekoče steklo je presegla vsa pričakovanja!

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...