Novice

Realquit – cena, mnenja, kje kupiti, original

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

Sedaj zasvojenost z nikotinom je v preteklosti zaradi Realquit. Ušes tehnike, uporabljene pri ustvarjanju biomagnets, je pomagala na tisoče ljudi, za ohranjanje zdravja in nikoli vrniti h koreninam slabih navad.

Kaj biomagnify Realquit

Biomagnify Realquit je niz dveh magnetov z zlatom antiallergenic prevleko. Ti so ustvarili tako, da so sposobni nadzorovati in postopno zmanjšati željo, da bi spet kaditi. Taki magneti že dolgo uporablja po vsem svetu kot alternativno in popolnoma neškodljiv način zdravljenja.
V Evropi Realquit je novost. V 80. letih se je Europens začel samo, da se seznanijo s tega področja medicine auriculotherapy. To pomeni določen vpliv na ciljnih področjih na telesu. To omogoča, da se odpravi različne bolezni, motnje odvisnosti.

Set Realquit je narejen na enak način. Biomagnify je bil ustvarjen v skladu z metodami znani francoski znanstvenik polja nogie. Dokazal je, da so točke na ušesih se nanašajo neposredno na določen sistem v telesu. S pravo interakcijo na teh točkah, oseba, ki je sposobna odpraviti skoraj vsako bolezen.

Izgled Realquit

Biomagnify proti kajenju Realquit je niz dveh malih in praktično breztezni magneti. Vsak magnet ima zaobljeno obliko in posebno zlato hipoalergensko prevleko. To omogoča, da se poveča učinkovitost in zaščite pred alergij in draženja kože.

Obstajata dve vrsti Realquit:

 • Normalna. Prekrivanje 24-karatnega zlata različnih velikosti;
 • Izboljšan. Prevleka belega zlata enake velikosti.

Oba magneti so enako učinkovite. Proizvajalec omogoča kupcu, da se sami odločajo in izbirajo posnetke, ki bodo zanj najbolj udobno.

Ena izmed glavnih prednosti biomagnetna leži v njihovi zasnovi. Navzven, magneti podobni navadne uhane. Tako nihče ne bo niti opazil, da je bil vaš obraz nekaj sprememb. Prav tako se posnetki lahko skrita lase in ne skrbi, da bi kdo opazil.

Industrijska Realquit

Set Realquit izdelan iz trdega magnetnega materiala. Na vrhu magnetov so pokrita z zlatim prahom, ki preprečuje temnenje kože in služi kot dodatna antiseptik.

Lastnosti

 • Velikosti so 5×1, 8X1 ali 8X1, 8X1
 • Teža – 81 gramov
 • Barva – zlata, bela
 • Količina – 2 kosa

Kako Realquit

Biomagnify Realquit pomaga enkrat za vse za premagovanje hrepenenj, ne samo v običajnih cigaret, ampak tudi hookahs, kajenje mešanice, cigare. Posnetki so neke vrste aktivatorja, ki nenehno vpliva na točko, odgovorno za normalno delovanje živčnega sistema.

Dnevna izpostavljenost na določenem območju v uho omogoča pošiljanje signalov v možgane. Pozneje je programirana, da bi zavrnitve in odpor do nikotina. Že po desetih dneh oseba začne čutiti, da ni treba na škatlico cigaret, kot je bilo prej.

Kot obraba tobak odvisni ljudje ne potrebujejo več za “kick” cigareto in ne omogoča sam, da bi prekinil, kot je to primer s tabletko, kodiranje, nositi lise.

Po dveh tednih nošenja biomagnets Realquit, oseba opravi te spremembe:

 • Presnova;
 • Dušenje izgine;
 • ustavi kašelj;
 • Izboljša tonus kože, otopelost izgine;
 • prekrvavitev;
 • Obnovitev voha;
 • živčnost izgine;
 • Ne želje po kajenju.

Zgornje napredek je bil opažen pri 98% uporabo magnetov. Mnogi pričevanja nekdanjih kadilcev toplo zahvalil proizvajalcem čudežnih posnetke in jih priporočamo tistim, ki še niso vrgli neumno navado, ampak večkrat poskušala.

Ročno Realquit

je treba uporabiti ves čas zdravljenja Biomagnify proti kajenju Realquit. Dodatna prednost je psihološka pomoč od strokovnjakov, če imate preveč veliko izkušenj ali Nevarno čustveno stanje.

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

Če želite nositi posnetek zoper kajenje vsak dan za nekaj ur. Izberete koliko časa je potrebno za nositi. Vendar pa je priporočljivo, da nosijo napravo za 2 do 4 ur na dan.

Magneti absolutno ne bo vplivalo na vas, da storite opravila ali delo. Si dovolj, da majhen magnet in jo pritrdite na sprednji del ušesa. Nato takoj pritrdite magnet na zadnji strani ušesa.

Hvala za vzajemno in naravne znamenitosti, magneti ne bodo RUB in zdrsa. Svetlobni posnetke teže in celo naredi popolnoma neopazno.

Bistvo pri postavljanju na je najti prave aktivne točk. Namestite magnet, tako da ne čutijo bolečine in nelagodje. Parcela, na kateri bi sidro posnetek je na vrhu ušesa. Če bolečina ne popusti, poskusite premakniti magnete na drugem ušesu ali počakajte nekaj ur in šele nato ponovno pritrdite.

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

Pomembno je, da je zunanje školjke in je popolnoma čista in suha, preden jo pritrdite magnete. Za udobje in svoj mir uma vprašati koga od sorodnikov je pomagala utrditi posnetek namesto vas.

Kontraindikacije Realquit

Kljub temu, da je Realquit ni medicinsko orodje in ne vsebuje škodljivih vsebin, ima nekaj kontraindikacij. Če lahko ignorirajo osebo doživljajo negativne posledice, kot so slabost, omotica, slabost, bolečine srca, vrtoglavica.

ni priporočljivo uporabljati terapevtski videz v naslednjih primerih:

 • Nosečnost;
 • raka;
 • Prisotnost implantat v centru;
 • Nameščeno spodbujevalnika;
 • Prisotnost črpalke za dobavo zdravil.

Shranjevanje magneti v škatli, boste ugotovili, otroke in živali. Kljub majhnim dimenzijam naprave, je lahko nosi nevarnost za življenje in da je nevarno za otroka.

Prednosti Realquit

Realquit ni rešitev, ki zagotavlja popolno odsotnost odvisnosti od nikotina v prvih dneh zdravljenja. Učinkovitost tega orodja so opazili pri bolnikih, ki so nosili magneti, športu.

Pozabite kajenje ni samo fiziološka, ​​ampak tudi psihološki vidik. Prav tako je pomembno, da ljudje neodvisno omejiti števila skrivenih cigaret na dan. V prvem tednu je sprejemljivo, da se dim od 3 do 5 cigaret na dan. Po izteku katerega koli stika s cigaretami, morate prenehati sploh.

Igrani terapevtske biomagnets ni samo v njihovi sposobnosti, da vplivajo na živčni sistem. Neposredno aktiviranje področja možganov, odgovoren za razdražljivost, živčnost in želja, da bi imeli cigareto v ustih.

dinamika posnetkov zavira te manifestacije. In vsakič, ko je človek vedno lažje iskati na Pušenje družbe in dojemajo oglaševanje cigaret na televiziji.

Biomagnify proti kajenju tudi številne dodatne prednosti:

 1. Dostopnost.
 2. Ne vsebuje nikotina.
 3. Ali ni zasvojenost.
 4. ne izzove alergično reakcijo s.
 5. Ne zahtevajo skladnost z dieto in zdravili.
 6. Enostavna za uporabo.
 7. Lahko se uporablja brez posveta z zdravnikom.
 8. Lahko se uporablja neomejeno število let.
 9. Ali pri nošenju ne moti.
 10. Pomoč, da se pozabi na kajenje.
 11. OL>

  To ni celoten seznam izjemnih kvalitet, ki so bili zabeleženi ljudje, med in po uporabi univerzalnega biomagnetna. Po njihovi zaslugi so shranjene na stotine ljudi, ne samo iz strašnega, uničuje odvisnosti, temveč tudi bistveno izboljšano zdravje.

  V kliničnih študijah, po zdravljenju s sponkami proti kajenju, videz in zdravje bolnikov izboljšati na več krat. Opustili kajenje je prispevala k normalizaciji dihanje, izboljšano apetita in povečano telesno aktivnostjo.

  Odprava odvisnosti cigaret izboljšuje ne le življenja, ampak tudi prispeva k njeni podaljšanja. To še posebej velja za tiste, ki so imeli v preteklosti kajenje več kot 5 let.

  Cena Realquit

  Cena biomagnify Realquit je 1190 …. popust v višini 50% daje potencialni kupec možnost nakupa izdelkov po razumni ceni in osebno oceno učinka magnetov brez vlaganja v lastno zdravljenje veliko denarja.

 • Evropa – 1190 rubljev
 • Ukrajina – UAH 450
 • Poljska – zlot 69
 • Kazahstan – tenge 6 018
 • Belorusija -352 000 b. …
 • Moldavija – 72 lei
 • Armenija – 8 607 FMT
 • Kirgizistan – 51 934 Kirgizistan som
 • Azerbajdžan -. 25 mož
 • Tadžikistan – tadžiščina som 26 95

Kje kupiti Realquit

Nakup Realquit morebitna zainteresirana oseba na mestu uradni zastopnik družbe. Tu v dostopu stranke so menedžerji, ki so v stiku skoraj štiriindvajset ur na dan. Ti bodo z veseljem pomagali razumeti z nastale vprašanja in poskrbi najboljše pogoje za prejema naročila.

Če se želite prijaviti za naročilo, ko ste uspešno izpolnite obrazec in čakali na klic upravitelja ali izstopu iz besedila z vašim naročilom. Vse iskanje informacij je na spletni strani in zaposlenih v podjetju.

Za dušni mir in zaupanje kupcev na spletni strani obstajajo dokumenti, ki potrjujejo kakovost izdelka in njegovo pristnost.

Sedaj zasvojenost z nikotinom je v preteklosti, zaradi Realquit. Ušes tehnike, uporabljene pri ustvarjanju biomagnets, je pomagala na tisoče ljudi, za ohranjanje zdravja in nikoli vrniti h koreninam slabih navad. Kaj je biomagnify Biomagnify Realquit je niz dveh magnetov z zlato antiallergenic prevleko.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...