Razkritje partnerjev

Oglejte si naše popolno podružnično razkritje za nadomestilo in prikazovanje oglasov za ustvarjanje prihodkov.

Prav tako bomo imeli na voljo posodobljeno politiko uredništva, oglaševanja in sponzorja leta 2018, ki jo boste lahko videli.

V upanju, da bomo v skladu s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije, želimo, da se dobro zavedate in prosimo, da na tem spletnem mestu prevzamete naslednje oglase:

Vse / vse povezave na spletnem mestu (večina našega povezovanja je notranja, da dodamo vrednost iskanja za dani izdelek / korist) so partnerske povezave, za katere bomo morda prejeli majhno provizijo od prodaje določenih predmetov (cena bo ostala enaka za vas ).

Z delovanjem na spletnem mestu so s tem povezani stroški in zahteve za gostovanje, da bi ti oglasi in povezave s povezavami ohranili tako, da bi te stroške nadoknadili.

Za vse affiliate povezave do izdelka (ne nudimo nobenih izdelkov neposredno) je nekaj, kar smo uporabili ali raziskali, in podpirati ali priporočati tudi brez nadomestila.
Boste našli veliko naših vsebin je osredotočena na splošno zdravje in dobro počutje, vendar pazite na vse, kar izgleda, da bi lahko izboljšali ali izpostavili rešitev za boljše življenje in kakovost bivanja.

Za popolno preglednost imamo oglase na vrhu, stranski vrstici, vsebini in dnu člankov. Trudimo se, da vsakemu in vsem našim cenjenim navideznim obiskovalcem damo boljši odgovor kot pred obiskom. Kakovost je bila vedno prednostna naloga, zato želimo optimalno delati s popolno preglednostjo glede našega oglaševanja in modela prihodkov.
Prosimo vas, da nas obvestite, kako se izboljšati. Tu smo, da pomagamo služiti (in zaščititi) vaše zdravje in dobro počutje, tako da ljudem omogočimo, da si delijo izkušnje ali postavljajo vprašanja o številnih praktičnih izdelkih in rešitvah za izboljšanje življenjske dobe.