Pravilnik o oglaševanju spletnega mesta

spletno mesto je oblikovalo smernice, ki so osredotočene na upravljanje različnih vidikov oglaševanja na spletni strani. Smernice vključujejo tudi spletne strani in mobilne aplikacije, ki so namenjene potrošnikom. Spletna mesta in aplikacije za mobilne naprave, ki so usmerjene na potrošnike, določajo naša oglaševalska omrežja in temeljijo na interesih uporabnikov, kot jih določijo te oglaševalske mreže.

Smernice, vsebovane v pravilniku o oglaševanju, zajemajo več vprašanj, kot so odobritev oglasov s strani medijev, kako naj se oglasi prikazujejo na spletnem mestu in kako se odstranijo oglasi na spletnem mestu. Samo osebje s spletnega mesta ima diskrecijsko pravico, da sprejme katero koli od teh ukrepov. Odgovornost medijev je, da razlagajo in uveljavljajo politiko. ima tudi pravico spremeniti oglaševalsko politiko kadarkoli menijo, da je to potrebno.

Naslednje so smernice pravilnika o oglaševanju

Spletno mesto ima izključno pravico do določitve vrste oglaševanja, ki bo sprejeto in prikazano na spletni strani. Pomembno je omeniti, da oglasi na spletnem mestu niso zaznamki za podjetja, ki izdelujejo, distribuirajo ali oglašujejo oglaševane izdelke ali storitve.

Spletna stran ne odobrava oglaševanja, ki ni točno. Oglaševanje naj bi bilo točno in na profesionalen način sprejeto.

Oglaševalske kategorije, ki niso dovoljene

Spletna stran ne bo sprejela nezakonitih ali “neprimernih” izdelkov. Spletno mesto si pridržuje pravico, da ugotovi, kaj šteje za “sporne” izdelke.

  • Materiali, ki spodbujajo diskriminacijo ali posmehujejo osebo ali skupino posameznikov na podlagi osebnih razlogov, ne bodo sprejeti.
  • Oglaševanje na alkoholu ni dovoljeno.
  • Vsak goljufiv, zavajajoč ali žaljiv material ne bo sprejet.
  • Materiali, ki usmerjajo svojo vsebino otrokom, mlajšim od 13 let, ne bodo sprejeti.
  • Pornografska vsebina ne bo sprejeta.
  • Mediji ali sporočila, ki so razvrščena kot »M« ocenjene video igre ali vsebine, ne bodo sprejeti.
  • Izdelki ali storitve, ki niso razumni, ne bodo sprejeti.
  • Sporočila in mediji, ki vsebujejo trditve brez dokazov, ne bodo sprejeti.
  • Oglaševalske enote, ki presegajo opredeljeni prostor, ne bodo sprejete.

Spletna stran prav tako razlikuje oglaševanje, sponzorirane vsebine in uredniško vsebino. Posledično se vsaka vrsta vsebine obravnava kot ločena entiteta z različnimi smernicami.

Ko bralec klikne enega od oglasov, bo on ali ona povezana z ustreznim sponzoriranim vsebinskim področjem, ki je v lasti spletnega mesta.

Spletno mesto si pridržuje pravico določiti, kako se prikazujejo rezultati iskanja za katero koli ključno besedo ali temo. Vsebina bo prikazana skupaj z njegovim izvorom. Sponzorirana vsebina bo označena kot takšna, enake smernice pa veljajo tudi za druge informacije, ki se filtrirajo.

Spletna stran prav tako upošteva pravila in smernice, ki so na voljo v Googlovih oglasih in jih povezujejo na ustrezna spletna mesta.

Vsebina tretje osebe naj bi se držala pravilnika o oglaševanju, medtem ko vsebino označevanja ureja določena politika spletnega mesta. Oglaševanje ni namenjeno neposrednemu povezovanju s kakršnimi koli kontaktnimi informacijami, kot je registracija ali e-poštna stran za zajemanje.

Spletna stran si pridržuje pravico, da odobri objavo katerega koli oglaševanja. spletno mesto lahko kadar koli odloči sprejeti, zavrniti, preklicati ali odstraniti oglaševanje. V primeru odpovedi, odstranitve ali zavrnitve bo zagotovljeno takojšnje obvestilo.

Oglaševalec je dolžan upoštevati vse domače in tuje zakone, ki veljajo za spletno mesto. Predpisi lahko vključujejo vse legende, izjave in razkritja, ki so potrebni za pravne namene.

Oglaševanje ne sme vsebovati oznak, pikslov, bliskovnih posod ali katere koli druge vrste programske opreme, ki zbira podatke. Piškotki, svetilniki ali katere koli druge informacije bodo filtrirani, da bi zaščitili omrežje pred grožnjami. “