Novice

MagnuFuel – cen, mnenja, kje kupiti, komentarji

Varčno MagnuFuel gorivo je razveza ali know-how, ki daje možnost, da realno prihranki? Razprava o tem vprašanju ne preneha niti za minuto. Naj vas je in sem jama v razpravah in poskušali ugotoviti, kaj je naprava za varčevanje z gorivom in lahko storite MagnuFuel z rokami.

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

Princip delovanja ekonomije MagnuFuel

Preden se prepirate o varčevanju izdelek, je pomembno, da opredeli svoje načelo delovanja. Produkt je sestavljen iz 2 magnetov, katerih proizvodnja je bila uporabljena zlitine neodim (Nd), železo (Fe) in bor (B). Interakcija, ustvarjajo magnetno polje visoke frekvence, ki krši molekularnih verigah ogljika v gorivu z majhno velikostjo delcev. Proces aktivacije

T0 od nihajočega vplivom magnetnega polja na mešanico ogljika, občasno krči in širi, zaradi česar atomi ustvariti molekulsko mrežo. Postopek ne vključuje obogatitev zmesi s kisikom, pri znižanem oktanskega goriva: Diesel ali bencin, in zato ni popolno izgorevanje. Delovna vezje gospodarstva goriva, po mnenju strokovnjakov zelenega slog družb, ki lahko briljantno spopadanje s problemom zmanjševanja oktanskega števila goriva.

temelji tudi na načelu magnetnih vplivov z združitvijo od atomov ogljika ločena drug od drugega.

Ta nenazadnje je dejansko vprašanje zmanjšanje emisije škodljivih snovi v zrak.

Ugodnosti za lastnike avtomobilov MagnuFuel

Predstavitev proizvajalci izdelkov trdijo, da je nameščanje ekonomično vrsto goriva Fuel Shark ali MagnuFuel na avtomobile smo dobili zajamčeno 20% prihranek goriva v avtomobilih, ne glede na to, kaj pogonskega sklopa je pod pokrovom. Dizel ali bencin varianto

Med drugimi prednostmi izgine po namestitvi komponent RAID za gradnjo agregata. To pomeni znatne prihranke tehnično olje. Predstavitev skliceval tudi na povečanje moči motorja. Posebno pozornost je treba nameniti za zagon elektrarne v režimu negativnih temperaturah.

Še ena od prednosti, ki jih lahko dobite:

  1. Zaščita agregata slabe kakovosti bencina in / ali dizelskega goriva.
  2. Povečanje razdalje teče od polnjenja do polnjenja.
  3. Izboljšanje učinkovitosti motorja približno 5 KM.
  4. Znatno praznjenje baterije.
  5. Izravnavo sistema, od vira električnega napajanja.

Strokovnjaki pravijo, da vozniki dobili zmanjšanje porabe goriva takoj po namestitvi.

Navodila za namestitev MagnuFuel

Po branju Oda izdelek, optimisti in skeptiki, najverjetneje želeli poskusiti. Varčno magnetno goriva zaslona eno je potrebno, da ga kritizirajo, drugi, da bi dobili nekaj prihrankov iz svojih lastnih sredstev.

V zvezi z vgradnjo napeljave se lahko odpravite na različne načine:

  • zaupati strokovnjakom namestitev
  • pritrditev magnetnega ekonomično gorivo svojimi rokami.
Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

V drugem primeru pa je 2 neodim magneta polkrožne oblike nameščen na cev goriva in nadzor trak. Magneti treba dati nasproti drug drugemu, in zanesljivost vleči plastične sponke, pri čemer 5 mm konico a. To bi bilo namestiti goriva Shark ali MagnuFuel dovolj 10-15 minut.

Kje lahko kupim MagnuFuel

Izdelek za porabo goriva, lahko naročite neposredno pri proizvajalcu na uradni spletni strani. Ki bodo zahtevali, da gredo na ta spletni trgovini in izvesti nekaj preprostih korakih:

  1. Pustite podatke (priimek, ime, rodbinsko).
  2. Za določanje telefonsko številko za povratno informacijo.

Čez nekaj časa vas bo poklical operaterja, s katerim se lahko dogovorijo o vseh vprašanjih. In tudi, ugotovimo, podrobnosti plačila in dobave.

Ali je mogoče narediti z rokami MagnuFuel

varčevanja z gorivom Naprava se lahko izvede in mali. Imate dve možnosti.

V prvem primeru boste potrebovali dva magneta polkrožno obliko. Prednost imajo magneti – lahko uporabljate trdi disk osebnega računalnika. Polovice magneta zajeti v cev goriva in pritrdite enoto s pomočjo električnega traku ali plastičnih spojk.

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

Druga možnost je uporaba lomljenega obroča magnetov na železo. V hiši, najbolj verjetno, da so nezaželeni zvočnikov zvok, v katerem le obstaja potreba magnet.

Strokovnjaki MagnuFuel

Mnenja strokovnjakov so enakomerno porazdeli. Nekateri temeljijo na osnovnih zakonih fizike pravijo, da je za rupture molekul, ali bolje njihova povezava s silo nekajkrat večja od magnetnega polja.

Drugi del strokovnjakov trdi, da postopek rešuje možna. Torej, lahko naprava deluje učinkovito. Če je temu tako je tako, potem je tvorec zasluži Nobelovo nagrado.

Ampak, seveda, najboljši odgovor to sporno vprašanje je le, da razvijejo svoje osebno mnenje po namestitvi MagnuFuel in testiranje.

Pregled ocene voznikov MagnuFuel

Ekonomičen MagnuFuelFuel – prevare, izjavlja del voznikov. Morda niso prejeli ugodnosti, ki so jih obljubili, ki jih razvijalci. Obstajajo špekulacije, da so vozniki izdelek kupijo od uradnega proizvajalca, ampak raje kitajsko različico, proizvajalci, ki uporabljajo običajne magneti, medtem ko je v izvirniku na voljo neodim. Navadne (železo) magneti ne bo pričakovanega zmanjšanja porabe goriva.

Nudimo skrajšano različico povratnih voznikov, tako negativne in pozitivne.

Veliko kritike o izdelku so pozitivni, vendar morate sprejeti odločitev: za nakup ali ne ekonomično. Mislim, da na koncu dobiš zadovoljstvo nakup ali drugega balona.

Vse ocene in mnenja “strokovnjaki” ne bo nadomestil neodvisno issledovani. Samo nakupom gospodarno mogoče govoriti o učinkovitosti naprave ali na negativne izkušnje.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...