Novice

GenBrain – cena, kje kupiti, original

Kaj je Genbrain?

sama kliče številka ena izboljšanje kognitivnih sposobnosti dodatek, Genbrain je zasnovan tako, da vam pomaga opraviti izjemno dobro, ko jo najbolj potrebujejo. Na spletni strani navaja, da lahko omogočajo rast v inteligenco in produktivnosti, kakor tudi povečati osredotočenost in spomin s pomočjo tisto, kar opisuje kot 100 odstotkov vse naravne sestavine.

Trditi, da bi prodala več kot 14 milijonov steklenic, proizvajalec navaja, da Genbrain povečuje hitrost obdelave in zdravo delovanje možganov brez uporabe GSO, gluten, ali kofein. Prav tako navedeno, da je formula v izdelku zelo varna in varovalna možganov.

Genbrain je opisana kot zelo zgoščeno nootropik formulo na spletni strani, s trditvami, da lahko dejansko “povečanje moči” nevrotransmiterjev v možganih. Na kratko Oglejmo si, kaj nootropno dopolnila so, in kako so na splošno delujejo v mislih, da se podobne ugodnosti za tiste, opisane zgoraj.

Razumevanje nootropik dodatki

nootropik dopolnila kot Genbrain so bili na trgu za let, in čeprav obstaja veliko različnih vrst v krovno skupino, izraz res velja za vse formulacije, ki trdi, da izboljšanje kognitivnih funkcij na nek način. Kako jim to pull off? Da bi odgovorili na to vprašanje, moramo si oglejte navznoter v naših glavah.

Za vse napredka moderne znanosti v zadnjih letih, človeških možganov je še vedno ena izmed najbolj zapletenih in skrivnostnih čudes narave. Dejstvo je, kar vemo praskami samo površino, kaj se dejansko dogaja vsak dan, da bi ti kdo si.

Vemo, da obstaja toliko kot 100 milijard živčnih celic v mislih, ki jih imenujemo nevroni. Vemo tudi, da imajo te celice čudežno sposobnost, da komunicirajo med seboj. DO te pomočjo elektrokemičnih signalov smo se nanašajo na kot nevrotransmiterji.

Čeprav je “kako”, kaže, da se razlikujejo od znamke do znamke, nootropics na splošno zahtevka za spremembo ali bogatenje, kako ti signali se obnašajo. Morda je najbolj neposredna pot k razumevanju, kako bi Genbrain vplivajo na um bi pobliže ogledali njegovih sestavin ugotoviti, kaj so že pokazale, da storiti, ko porabi ustno. V naslednjem poglavju, bomo storili prav to.

Genbrain Sestavine & amp; Potencialnih stranskih učinkov

Na spletnem proizvoda, smo pokazali, da vključuje štiri glavne sestavine: Bacopa monnieri, naravni vinpocetine, ginko biloba, in acetil L-karnitin . Poskušali smo doseči, da storitve za stranke, da potrdi, da je bil to celoten seznam, vendar gledano s tremi različnimi sredstvi, eden nam je povedal, da je bila popolna formula, eden nam je povedal, da ni bilo, nato pa nas usmeri na spletno stran za drugačen izdelek. Tretji je dejal, da moramo imeti račun, da imajo odgovore na vprašanja.

Konec koncev, nismo bili opremljeni z dokončni odgovor, ali je kateri od agentov, ki lahko nam vpogleda v zneskih koncentracije teh sestavin. Brez teh ključnih delov informacij, ne moremo v celoti in natančno oceniti učinkovitost Genbrain, niti lahko predstavljajo vseh možnih stranskih učinkov, ki se lahko pridelek, ko ga uporabljate.

Glede na to, kaj verodostojni viri, kot WebMD, Examine.com in klinike Mayo imajo za povedati o teh štirih snovi, kljub temu, trije od njih pokaže nekaj dokazov za podporo duševne funkcije:

 • Bacopa monnieri: Nekatere raziskave so pokazale, da lahko jemanje 300 mg ekstrakta Bacopa dnevno določeno mero vpliva na spomin in hitrost razmišljanja pri zdravih, starejših
 • .

 • Ginkgo biloba: Ginkgo je bilo dokazano, da bi lahko nekoliko izboljša spomin, hitrost razmišljanja in pozornost pri zdravih odraslih, če se jemlje v odmerku 120-240 mg na dan
 • .

 • L-karnitin: Ta snov je bilo dokazano, da lahko izboljšajo težave s pomnilnikom pri starejših posameznikih kadar sta vzeta v odmerkih 1500-2000 mg na dan

.

Medtem ko so nekateri podatki kažejo na vinpocetine bi lahko koristno za spomin, kot tudi, VitaDocs navaja, da trenutno ni dovolj dokazov, ki podpirajo zahtevek. To je optimistična, da so vse štiri od teh sestavin, vezana na spomin koristi, vendar presegajo tiste, nobena od zgoraj navedenih virov našteti nobene povezave s spodbudo v skupni inteligence ali produktivnosti.

Oglasi

Poleg tega, ne da bi vedel, kako se zneski odmerki, ki se uporabljajo v Genbrain line up z rezultati zgoraj poročali, ne moremo reči, da boste doživeli katerokoli od istih učinkov zaradi uporabe izdelka sami. V smislu neželenih stranskih učinkov, na srečo nič resnega je označen z nobeno od zgoraj navedenih virov, čeprav je bilo nekaj manjših stranskih učinkov, kot so:

 • Bacopa. Poveča gibanje črevesja, želodčne krče, slabost, suha usta in utrujenost
 • Ginkgo: razdražen želodec, glavobol, vrtoglavica, zaprtje, odločno srčni utrip in alergijski odziv kože y
 • .

 • L-karnitin: razdražen želodec, slabost, bruhanje in nemir. To lahko povzroči “ribica” vonj po urinu, dihanje in znoj.
 • Vinpocetine:. Želodčne bolečine, slabost, motnje spanja, glavobol, vrtoglavica, živčnost in izpiranje oči

Ni odmerki praga so poročali WebMD ali Examine.com, kdaj postanejo ti učinki bolj verjetno, ampak ko vidim, da nimamo zneskov koncentracije formula, ne glede, boste morda želeli, da se posvetujte s svojim zdravnikom pred uporabo tega (ali katerega koli ) dodatek prvič.

Genbrain Cene & amp; Vrnitev politiko

Ko to pišem, je na voljo Genbrain izključno preko proizvajalca na spletu. To se prodaja v treh glavnih paketih:

 • Eno steklenico: 49,99 $ + 9,95 $ ladijskega pristojbine & amp; $ 10 po pošti v popusta ​​LI>
 • Tri steklenice: $ 129.00 + brezplačna dostava & amp; $ 30 po pošti v popusta ​​LI>
 • pet steklenic: $ 198,00 + brezplačna dostava $ 50 po pošti v popusta ​​LI>

Ne glede na to, kateri paket boste izbrali, boste prejeli tudi $ 15 trgovina kredit pri nakupu. Pogoji določijo tudi, da vsak da prihaja z 60-dnevno denar nazaj garancije, zmanjšano za ladijski promet in ravnanje pristojbin. Boste morali tudi plačati nobenih dodatnih pristojbin, da bi dobili izdelek nazaj proizvajalcu. Za sprožitev vrnitev, morate doseči, da storitve za stranke na …

Nakup nootropik Dodatek Podobno Genbrain

Kot smo že omenili prej, obstaja veliko različnih nootropik dopolnil danes na voljo na spletu. Tukaj na Highya, smo poročali o več sto jih v preteklih letih, in kot rezultat, mislimo, da smo pribit trden postopek za ugotavljanje, kateri so vredna vašega časa, in katere ne. Torej, če iščete za učinkovito nootropik izdelka, sledite tem preprostim korakom:

1. Odločite se, kaj res potrebujete.

Če ste kot mnogi drugi, ki jih lahko iščejo nootropik dodatek, ker imate občutek, da niste sposobni, da bi dobili vse, kar je storil v teku dneva, ki jih potrebujete, da. V naših bolj Grozničav življenje, je lahko vse preveč enostavno, da se počutijo na ta način, in da naredi izdelke, ki bi obljube tlačnega polnjenja vaše duševno pooblastila, zelo zanimivo možnost res.

Čeprav se ti izdelki pomagajo v nekaterih primerih obstajajo številne stvari, ki jih lahko poskusite preden se zatečejo k zunanjih izdelkov, kot tudi.

2. Pomislite Kritično O jedro izdelka zahtevkov.

Pogosto najdemo izdelek, ki izgleda zanimivo in takoj dobili razburjen zaradi svojega potenciala, ne da bi najprej naredili korak nazaj in racionalno razpakiranje svoje terjatve. Če je na voljo informacije o sestavinah, se prepričajte, da preverite verodostojen vir, kot WebMD in Examine.com, da vidim, kaj imajo za povedati o snoveh, ki so v uporabi.

Če zahtevki zvok preveč dobro, da bi bilo res, nobena informacija sestavina je naveden karkoli, biti previden; te vrste proizvodov ne dobijo ocenjene s strani FDA za njihovo učinkovitost pred vstopom na trg.

3. Poznali vse podrobnosti pred vstopom v vaše kreditne kartice informacije.

Na podlagi naših preteklih izkušenj, smo ugotovili, da je veliko izdelkov, ki so podobne Genbrain funkcija pošiljanjem registriranih članov programov, ki lahko na koncu stanejo veliko denarja, če niste previdni. Veliko naših bralcev so tudi spregovorili o nejasnih ali restriktivnih politik vračanja, zato se prepričajte, da imate vse te podatke, preden dobile posebno blagovno znamko s svojo težko zasluženi denar.

Bottom Line: Je Genbrain Učinkovito

?

Glede na vse, kar smo se naučili o Genbrain, lahko resnično pričakujemo, da zagotavljajo večjo produktivnost, spomin, pozornost in splošno inteligenco?

Kot smo izvedeli zgoraj, štirje potrjeni sestavine v formuli izdelka narediti kažejo neko povezavo do izboljšanja delovnega spomina pri starejših odraslih, čeprav niso bile predložene zneski koncentracije, niti nismo mogli potrditi, da so to edine sestavine v uporabo v formuli. Prav tako niso bili povezani z povečano inteligence ali produktivnosti na splošno.

Tukaj ne zdi, da so vsa prosta preskušanje ali Registrirani člani programi v mestu z Genbrain, ki je zelo realen plus, ampak kot potrošniki sami, sva še vedno oklevajo, da nakup ne da bi prej vedel več o sestavinah , pa tudi, koliko vsak je vključen. Menimo, da bi bilo bolje najprej pogovorite s svojim zdravnikom neposredno o vaših vprašanj. Ti bodo verjetno lahko priporoči rešitev, ki deluje dobro za vas na dolgi ru

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...