FungaFix - originalni izdelki, kupi zdaj, ocene, cena
Novice

FungaFix – originalni izdelki, kupi zdaj, ocene, cena

V zadnjih letih agronomi so opazili zmanjšanje trend v

donosov v zvezi z uporabo kemičnih pesticidov, ki škodijo tako rastline in okolje. Prekomerno strupene droge prevesti v negativne in celo nevarnih posledic.

Druga možnost, ki ste jo ustvarili še en trend – biološko zaščito. Temelji, so okolju prijazne snovi varna za ljudi, naravno okolje. Med

njimi je ena izmed najbolj priljubljenih fungicidov “FungaFix”.

Ta članek bo govoril o tem, kaj je zdravilo in kako deluje na rastline.

Kaj je vključeno v sestavi zdravila FungaFix

Rešitev biološkega izvora za preprečevanje in zdravljenje številnih bolezni rastlin. Fungicid povzročajo temelji na alkalni ekstrakt aviatorandyk mikroorganizmov, ki imajo fungicidno, bakterijsko in antivirusni učinek na floro patogenul škodljivi za rastline.

Sestavek, namen in način vplivanja na rastlinah

V jedru zdravila je ekstrakt gobe Ganoderma. Aktivna snov prodre v celice in povzroča rastline aktivno sintetiziranje zaščitne encime – glukanaze, chitosanase, chitinase. Te spojine imajo visoko uničujoč sposobnosti proti škodljivih mikroorganizmov. Z drugimi besedami, FungaFix pomaga rastline sama soočiti z zlonamerno invazijo.

Zaradi sistemskim učinkom, fungicid prodre v tkiva, tvori zanesljivo in dolgotrajno zaščito.

drog sprosti le rastline za preprečevanje patogenov, ampak tudi stimulira aktivacijo presnovnih procesov, ki deluje kot rastni regulator.

selektiven vpliv na mikrofloro omogoča uničenje patogenov, vendar ohrani koristne organizme tal. To zagotavlja trojni učinek:

 • preventivno in kurativno učinek fungicid,
 • Aktivacija vitalnih procesov v celotnem vegetativno obdobje
 • izboljšanju mikrofloro tal.

značilnosti zdravila tako, da se lahko uporabljajo v katerikoli fazi rasti in plodov pridelkov. To zagotavlja učinkovito zaščito od pomladi do pozne jeseni. Edini pogoj – vremenski pogoji

.

Zdravilo ima tako zanikati prednosti:

 • Zaradi naravnega izvora, se nanaša na okolju prijazen način.
 • ima zaščitni, spodbujanje in razkuževanje lastnosti.
 • ravnotežje

 • Stabiliziruemost vode, ki zagotavlja popolno SAP in prehrano.
 • Pospeši metabolizem, krepi imunski sistem, izboljšuje rast, cvetenje in plodov. Rezultat je izboljšana kakovost pridelka, zdravi plodovi so veliki, sočno in okusno.
 • zelenjava, sadje in jagodičevje lahko pojedli naslednji dan po zdravljenju.
 • Gre tudi s številnimi biološkimi sredstev

  in organskih dodatkov.

 • ima ugoden učinek na mikroorganizme v tleh sintetiziranja humus
 • Ali ni nevarna za ljudi, rastline, ptice, živali in žuželk. Nanaša na četrti razred toksičnosti, ki je popolnoma neškodljiv za uporabo in ne zahteva osebno varovalno opremo.

Oblika proizvodnje in enakovredno nadomestitev FungaFix

izvirnega proizvoda proizveden v okviru “Kluba ekološkem kmetijstvu”, kot je razvidno iz ustreznega logotipa na embalaži.

Nedavna Priljubljenost “FungaFix” povečati toliko, da je nujno potrebno za razširitev proizvodnje. Številna podjetja proizvajajo fungicid v različnih oblikah:

 • Kot koncentrat gel, ali
 • temno rjavo tekočino.

Količina polnjenja variira od nekaj mililitrov v zapečatenih pakiranjih z 1 litrom v plastičnih stekleničkah (steklenice).

P>

Leader v proizvodnji zdravila -. Vodilnih kemijskih-kmetijska podjetja v Ukrajini, eden od njih, “Mikatan”

Izdelki so razširjena ne le v Skupnosti neodvisnih držav, je eden izmed najbolj priljubljenih pravna sredstva v Nemčiji. Še posebej cenjena pri gojenju okolju prijaznih izdelkov za specializiranih kmetijskih podjetij.

fungicid, ki so v dveh izvedbah :

»FungaFix – N”

:

· za obdelavo semen pred setvijo,

· obdelava čebulice, gomolji, korenike zelenjave in okrasnih rastlin pred sajenjem,

· zalivanje sadike iz črne noge,

· zaščitna namakanje rastlinskih pridelkov po korenin v zemlji,

· koren odločitev za izboljšanje tal pod sadno drevje, jagodičje, grozdje

“FungaFix – V”

se uporablja.:

· za profilaktično zaščito vseh vrst rastlin v celotnem obdobju rasti od listja pred žetvijo.

»FungaFix N” preprečuje infekcije rastlin:

 • gnilobe korenin,
 • snežne plesni,
 • snet,
 • pegavost
 • veliko sort rje in mesto.

Mikroskopske trosi patogenov

hranijo v semenih in lahko kalijo v kalitev. Da bi to preprečili, ima jutranje, namakanje semen pred setvijo.

Orodje je primerna ne samo za razmnoževanje semena, vendar vegetativni. raztopini fungicida bodo potaknjenci za razkuževanje, pred pristankom na utrjevanja .

»FungaFix V« je učinkovit preventivno sredstvo, ki ščiti pred številnih bolezni, ki so nevarne za sadike in mlade lesnimi rastlinami. Zdravilo se uporablja za namakanje potaknjenci in odprt koreninski sistem pred sajenjem dreves, grmovnic, trte. V prihodnosti lahko sedanja obdelava zniža na sistematično škropljenjem krone.

združljivost z drugimi zaščito FungaFix

Če “FungaFix N” nakup ni, lahko zamenjate “FungaFix In”.

Oba podvrste kombinaciji z drugimi biološkimi dejavniki, na primer, bioinsecticides, in se lahko poveže v mešanicah. Edini pogoj je dopolnjena z zdravili ne bi smeli imeti kislo reakcijo, tako okolje škodi tem fungicid.

Namesti združljivost lahko vnaprej preizkušane snovi. Vsak drog raztopimo ločeno. Nato vlijemo v skledo. Če je povezava uspešno, brez usedline in kosmiči, nato zaščita lahko istočasno.

Če opazite sumljive simptome, treba kombinacijo opuščena.

Navodila za uporabo – priprava za delo, čas in vrstni red uvajanja v oskrbi grozdja

Splošne smernice

 • sezoni obdelava

  se določi meteoroloških pogojih. Spomladi zdravila začnejo uporabljati, ko so drevesa cvetijo liste. Če se najprej začne cvetenje, da ne bo ovira za zdravljenje. Zdravilo ne vpliva na opraševanje rastlin, ki jih čebele, saj je popolnoma varno za njih.

 • signala začetek preventivno zaščito je Cold Spring vreme, z visoko vlažnostjo, večjo od 70% in dolgih deževje. Pod temi pogoji, škropljenje je treba začeti takoj, brez čakanja na pojav simptomov bolezni.
 • Zahteve delovnega mesta -. Dež ne bi smel biti dan pred zdravljenjem in en dan po
 • Najbolj ugoden čas dneva za predelavo in grozdja zjutraj, ko bo rosa pade, ali pa zvečer ob sončnem zahodu.
 • Raztopino enakomerno nanesemo na površino listov s finim lečo.

uporabiti FungaFix N

 • Za obdelavo semen pred setvijo je priporočljivo, da pripravimo raztopino “FungaFix N” v koncentraciji 1:. 1, ki je zdravilo in vodo je treba v enaki količini
 • 20 ml delovne raztopine zadošča za škropljenje 1 kg semen. Material Seme razpršimo z brizgalno pištolo s finim šobo.
 • obdelanega semenskega treba posejana najpozneje v dveh tednih.

Ob obdelavo semen z zdravilom “FungaFix N”, drugi fungicidi ni priporočljiva.

Posebnosti usposabljanja “FungaFix In” in delati z njim

namakanje sadik H4>

pred sajenjem potaknjenci za korenin, se dajo v raztopini “FungaFix V” pripravljeni iz 100 g produkta v 5 litrov vode. Sadilni material izstopa 8 -12 ur. Pred sajenjem, posušimo na naraven način, v senčenje mestu, ne na soncu.

te sheme, zdravljeni sadike trte pred sajenjem v odprtem terenu.

Preventivno koren zalivanje H4>

Naslednji dan po pristanku, se grozdje zaliti z raztopino “V FungaFix” – 100 g na 10 litrov vode. Če sadike niso vnaprej namakati, potem se zalivanje izvaja med iztovarjanjem.

Po korenskem izdelavo ponovimo po 8 – 10 dni po prvem. V istem roku, načrtujemo tretjo obravnavo. To bo končno v shemi uporabo fungicida za preventivno zaščito grozdja iz Oidium (oidija grozdja) in plesni (peronosporo grozdja).

Mnenje specialista ​​em>

Leta 2005 na podlagi krimsko vinogradov “Progress” je primerjalna poskusi na uporabi različnih zdravil za zaščito grozdje Oidium. Em>

 • En poskusna ploskev smo obdelali s fungicidom “FungaFix B2
 • Druga kemijska zdravilo “Kmalu” → kako uporabljati
 • Tretjič, za nadzor, ni bila podvržena nobeni zaščite.

Rezultati:

 • mesto, ki ni bila izvedena zdravljenja so bile okužene z Oidium 96%,
 • Po štirih zdravljenje “FungaFix za«, je bila kakovost in količino pridelka približno enako, v primerjavi s sedmimi enkratnim razprševanja grozdja reagentom

Tako prednosti kemičnih gnojil, seveda, z vidika učinkovitosti in varnosti. Em>

Poleg tega še en argument v prid “FungaFix” -. Svojem spodnjem stroškov v celotnih stroških zaščitna grozdja proti kemikalijam

Č. W. Bobylev
EM> direktor JSC “AGROFIRMA Progress” Dzhankoy rajona, AR Krim. Em>

Odziv izkušeni pridelovalci ventilatorjev FungaFix

 1. Savva Ivanovič (S. od Morozovychi, Volyn oblast, Ukrajina)

Vinograd obdelamo s fungicidom “FungaFix V” vsaka 2 tedna. V korist zdravila lahko povzroči take argumente. Uporablja se lahko v kateri koli fazi rasti grmičevja, tudi v času cvetenja. Glivične bolezni se gibljejo prehitro, lahko le nekaj dni, se je hitro razširila po vinogradu. Prepričan, da je zdravilo bolje uporabiti vnaprej. Seveda, če ni dežja, sicer pa časa in denarja bodo zapravili.

 1. Kirill Petrovich (str. Znamenskoye, Rostovska oblast)

Da bi me malo grozdja, ki raste samo za svojo družino. Za nas je pomembno, ne samo grozdje, vendar je dobro za nas in naše otroke. Za boj proti bolezni izbran “FungaFix”, in niti enkrat ni razočaral. Jagode zorijo zdravi, brez kemikalij.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...