Novice

Electricity Saving Box – cena, kje kupiti, original

Še ne tako dolgo nazaj na domačem trgu, je čudežno varčevanje z energijo naprave Elektrika Saving Box, ki je po mnenju izumiteljev, omogoča, da prihranite do 30% električne energije vsak mesec. Ločitev ali resnica? Kako deluje? Kako pravilno uporabiti? O bo vse to razložil zraven.

Najprej želim povedati, da je varčevanje z energijo naprave Elektrika Varčevanje Polje ni sam. Približno v istem času je bilo tudi njegovo kolegi smartbox, Pover Saver, ekonomsko in mnogi drugi. Kot je razvidno iz odgovorov proizvajalcev do teh naprav so zaslužili dovolj le, da jih držijo v vtičnici. Ta preprostost uporabe, je zaskrbljujoče in kaže ločitev. Stroški naprave Electricity Saving Box je približno 1600 … in je zasnovan za največje obremenitve omrežja je 15 kW, kar omogoča, da se uporablja za povprečno velikost doma.

Prvo srečanje z napravo za varčevanje z energijo Electricity Saving Box povzroča zmedo: je končno ustvaril napravo, ki je v resnici sposoben rešiti električne energije? Toda, kot smo ugotovili v majhno napravo za pretvorbo jalove energije za aktivno, narediti prenapetostne zaščite, strele, filtrira ves nered? Če je res tako, potem zakaj se ta tehnologija ne uporablja v elektroindustriji? Ne bi bilo pa preveč poceni, ker se kondenzator enota, stabilizatorji in druge podobne naprave danes prisiljeni plačati 6-7 krat več.

Kaj je v elektroenergetskem Saving Box?

Naprava Elektrika Saving Box v glavnem prikazuje slike videz telefona, ampak kaj je v njem? To je zelo preprosta – namesto velikega števila delov, označenih na sliki, v notranjosti je minimalno število elementov, kar spet kaže prevaro. Torej, Elektrika Varčevanje Box je škatla podobna polnilnik fotoaparata. Na platnicah je dve majhne žarnice. Znotraj enote lahko vidite diode most, napajalnik iz katerega hrani žarnico in kondenzator. Je to vse? Kako lahko naprava stroški sestavnih delov, od katerih največ 100 … za shranjevanje električne energije? Učinkovitost instrumenta preprosto ne more biti res.

Kako je “prihranki”?

Kljub očitno prevaro, razmisli, kako vse isto deluje Elektrika Saving Box, v skladu s proizvajalcem. Znano je, da je energija, aktivno in reaktivno. Za upravljanje naprav na delovnem mestu, v hiši ali stanovanju se uporablja izključno z aktivno močjo. Jalove energije naredi samo dodatno obremenitev omrežja. Da bi se izognili prevelikim obremenitvam v industrijskih okoljih se pogosto uporabljajo naprave, kot so RPC (jalove moči kompenzator). Obstajajo take naprave in gospodinjskih naprav, kot je računalnik, najpogosteje pa njihova uporaba doma je neuporabna.

Po mnenju proizvajalcev mnenj, Elektrika Saving Box je namenjen za pretvorbo jalove energije v aktivno. Toda, po mnenju strokovnjakov, danes ni niti teoretično dokaz, kako lahko takšne čudežnih strojev. Vsi poskusi, da se posvetujte s proizvajalcem za podrobnejše informacije o napravi Elektrika Saving Box in drugi, kot vedno konča v neuspeh, kar kaže, da so vestno poskušajo skriti svojo prevaro.

V sklepni Electricity Saving Box

Kljub mnenja številnih strokovnjakov za razvezo veliko število prebivalcev še vedno kupi čudežno slovesu Elektrika Varčevanje Box, in druge, kot da v upanju, da varčevanje. No, kot si lahko opusti napravo od časa do časa so take privlačne popuste, in njegov strošek lahko “premagal” samo nekaj mesecev? Dejstvo je, da je naprava popolnoma neuporabna, tako v industriji in doma. In vsa sklicevanja na dejstvo, da je certificiran izdelek, namenjen nevednosti večine postopkov certificiranja. Potrdilo je podan za varnostne parametre in lastnosti potrošniških pa popolnoma ne obravnavajo.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...