Novice

Bracelet Bianchi preglediPosebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

Lahko, da vaš najljubši kos nakita sami preko spletne strani ali na telefonski številki našega upravitelja po telefonu. Če ste v iskanju statusa in izvirno darilo za sodelavca ali nadrejenega, elegantna in izvrstno zapestnico iz žada je izbira idealno.


kamen se uporablja za templje mogoče odpraviti glavobol in utrujenost in normalizacijo krvnega tlaka z izboljšanjem cirkulacijo. Ocene zapestnica byanshi pravijo, da je okras ne slabša lepoto vseh drugih izdelkov iz kamna. Primerni so za moške in ženske.


Drugič, bežen pogled na zapestnico z poliranega in majhna teža kamnov na elastični dovolj, da bi razumeli –

nobene zveze z kamni nefritis nimajo. Žrtev poslovna goljufija besen vzhodni najbolj primitivne pa upada zaničevali ne le plemenite ljudi v Evropi “tatarsko”, vendar tudi sami, tako rekoč, podpira evropske vrednote. In ameriški mediji izključne, tako rekoč vrednot, ne zaostaja za Evropejce. BRACELET BIANCHI črna žad iz Kitajske aktivira proces obtoka, preprečujejo razvoj bolezni srca in zniževanje holesterola. Ugodne cene, enostaven plačilo, hitro odpremo in veliko izbiro ekskluzivnih dodatkov z naravnimi kamni – cenimo in radi vsakega odjemalca

.

črna žad: Nakup, Mnenja

Črna Jade ima veliko uporabnih zdravilne lastnosti. Vsaj ohranja tonus in ohranja oskrbo z energijo človeka. V nekaj urah uporabe zapestnico, sem se počutil val moči, da je izboljšanje učinkovitosti in razpoloženje dviga. Stone ima tudi pozitiven učinek na spanje, odpravlja vse manifestacije nespečnosti.


Arheološki dokazi kažejo, da so že 7000-8000 let pred kitajskim vedel ta kamen. Ob koncu obdobja neolitika, približno 6500 let nazaj žad postal deified kot kamen, ki je pripisana sveto lastnine, je bilo le minimalno obdelujejo. Pogosto se uporablja v obredih krožnih plošč žada “pi” oponašati nebom in ploščo v obliki kvadratne “Y” lažno predstavlja Zemljo. Plošče okrašena s simbolnimi podobami živali so bile uporabljene za obrambo od zla sil, da jih postavi na prsih ali na pasu. Široka paleta izdelkov, nizke cene, kot tudi popuste, promocije, prodaje in darila za vse stranke.


mineral posebno želen ljudi, katerih aktivnost je povezana s financami. V starih časih so verjeli, da jade ima številne zdravilne lastnosti, je ta kamen zelo aktivno uporabljajo v tradicionalni kitajski ritualov in medicine.


Starodavni “Copanca” kamen najdemo le v mestih podobam shungites in nikoli na tleh Lidijska pisava kamen za javnost. začetek naj se z dejstvom, da prebivalci celinske Kitajske ne kupiti katero od zapestnice, izdelane iz bazalta. So povsod hrepeniš verske okraski in zapestnice, narejene iz naravnega ruskega zelene in svetlo žada. Nosite neke vrste smeti BRACELET BIANCHI, in kljub temu, da je to zelo Byanshi dotaknil telo, in menijo, mauvais ton.


Učinek Byanshi zapestnica iz Kitajske:

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

  • To je bilo spomladi, lahko nosim BRACELET BIANCHI v onkologija Zelen maja, ko je tundra zbudil, obrnil preprogo.
  • Priporočamo, da pazi ponaredkov in kupiti zapestnico samo na zaupanja vrednih mest, ki delajo neposredno s Kitajsko.
  • in glavni pitne vode na pravilo prehrane

    voda je njegova čistost.

  • zagotavljamo pristnost in kakovost blaga, kot delamo neposredno z najboljšimi kitajskih dobaviteljev.

Izjemna lastnost te pasme je njegova izredno visoke trdnosti – drobci žada je zelo težko razdeliti na kose. Moč žad lahko primerjamo z dobrimi vrst jekla, ga narežemo na podlagi veljavne le diamant. Barva kamna raznolike – od skoraj bele preko najmanjših odtenkov zelene do skoraj črne. Danes bomo govorili o še posebej dragoceno razred žada – črna BRACELET BIANCHI

.

E-trgovina “KiberKIT” – morje uporabnih blaga! Odlična storitev, kakovost izdelkov in kratki dobavni roki po vsej Rusiji in Skupnosti neodvisnih držav – Kazahstan, Belorusija in Ukrajina. Internet – trgovina “KiberKIT” – Trgovina prodajne uspešnice po najnižjih cenah

.

V naši spletni trgovini lahko vedno kupite potovanja in športno spodnje perilo, zdravje in lepoto izdelkov, izdelkov za zdravje. Nudimo stvari iz naravnih materialov – kamele, ovce, pes dlake, bombaža in bambusa vlaken, kot tudi vključitev bakra niti

.

Kot že ime tega zapestnico, indonezijski spomnil. V zadnjem času na našem Gemological forumu je bilo vprašanje o čudežnem … zapestnico iz “črnega kitajski žad” Byanshi.


BRACELET BIANCHI

V preteklih letih, zdravniki in raziskovalci so se vrnili v študij uporabnih lastnosti tega kamna. In zdaj, da bi lahko na preiskave in za izvedbo študije o globlji molekularnem nivoju, smo se prepričajte, da res koristne lastnosti. Nephrite – poldragi kamen – simbol plemstva, popolnosti in nesmrtnosti. Jade je prišel k nam iz tradicionalne kulture na vzhodu.


BRACELET BIANCHI črna žad

Po zgodovinskih podatkih o več sto let nazaj v kitajski provinci je padel meteorit, ki je pustila veliko več kosov, ki ostanejo v tleh. In od začetka začel s proizvodnjo domačega jade BRACELET BIANCHI, nato pa uporabiti pametno konča z lastniškimi predelavo žad kamni. Sestava Jade kamna vsebuje veliko uporabnih elementov, kot so železo, cink, magnezij in kalij. Ki zaradi svojega pozitivnega vpliva vpliva na vse, ki se pojavljajo procese življenjskega dejavnosti.Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja