Novice

Bluronica – mnenja in cena, serum

Sanjal glamurozno kožo brez neprijetnih injekcije in dragih kozmetičnih postopkov, vsekakor pa brez plastične kirurgije? Je mogoče! “Kompleks Hialuronska kislina” lahko obvaruje pred gube, da je koža mehka, brez napak in nepravilnosti.

Opis kompleksa, koristi

Sanje gladki mladostne kože po 30 letih? Bluronica obraz vam tak učinek v samo 21 dneh uporabe. Poleg tega izkoristiti prednosti serum:

 • aktivno reševanje problemov starosti;
 • odstrani ohlapnost kože;
 • odpravlja gube med obrvmi in na čelu;
 • odpravlja tako imenovane Crow noge okoli oči;
 • odpravlja pigmentacijo;
 • poravna oval obraza,
 • ne povzroča alergij in druge stranske učinke;
 • serum je najnovejši razvoj na področju kozmetike. Orodje je kompleksen in je sestavljen iz dveh serumov.

Naročite serum zdaj, za to boste morali klikniti na spodnjo povezavo.

Kaj serumi so vključene Bluronica

Kompleks vsebuje dve serumov, od katerih vsak ima vrsto prednosti:

 • gel aktivator: določa ton in osveži kožo, izravnava, popravi oval obraza, neguje kožo z bistvenimi mikroelementi. Poleg tega je orodje pokriva kožo z nevidno plast, ki ščiti povrhnjico pred zunanjimi vplivi,
 • intenzivni serum: uporabimo v kombinaciji z gelom aktivatorja, kot poveča njegov učinek, gladi gube, neguje kožo, vlaži, povečuje elastičnost povrhnjice, stimulira kolagen

.

Na splošno serum ima več glavnih aktivnih sestavin: minerale, vitamine, amarant olje, hialuronsko kislino, kolagen. To je razlog, zakaj je serum nima stranskih učinkov, ne povzroča alergij in toksičnosti.

Kako uporabljati Bluronica

Orodje je pomembno, da uporabite zjutraj in zvečer -. Dovolj za 21 dni, si lahko ogledate na osupljiv učinek

Prvi Serum aktivira regeneracijo, in drugi deluje kot “malte”, ki pomaga, da se tvori celice.

Gel aktivator treba uporabiti na čisto obrazu. Pipeti kaplja nekaj kapljic izdelka in se uporabljajo za kožo. Na koncu, boste morali uporabiti svojo običajno kremo.

Več informacij o tem, kako uporabiti kompleks boste našli v teoriji, ki prihaja z vsako seruma.

Kateri dejavniki vplivajo na poslabšanje kože

Poleg sprememb, povezanih s staranjem prebivalstva, je naša koža nenehno izpostavljena različnim negativnih dejavnikov:

 • nestandardnih izdelkov;
 • nepravilna prehrana,
 • slabe navade;
 • slab ekologije;
 • pomanjkanje telesne aktivnosti;
 • nizek vnos vode;
 • pomanjkanje nego kože;
 • pomanjkanje osebne higiene;
 • bolezni notranjih organov.

Seveda, lahko vsi ti dejavniki poslabša stanje kože, povzročijo izpuščaje, maši por, povzroči povešanje povrhnjice. Vendar pa je “kompleks hialuronska kislina” aktivira zaščitni reakcijo telesa, ga obnavlja, pomaga odpraviti toksinov, čisti pore, gladi gube.

Strokovnjaki Bluronica

Timofeev I. S., doktor dermatološki zdravnik, ki ima dokaj veliko izkušenj, je videl v svoji praksi veliko. Mi uporabljamo “hialuronsko kislino” v naši kliniki za več let, pomeni dobro in se je uveljavil kot serum, ki neguje kožo, vlaži in neguje koristnih sestavin. Kompleks bo cenijo ženske, ki se soočajo s spremembami, povezanih s staranjem. Po samo 20-30 dni uporabe, bodo opazili bistvenih sprememb. Premoženja je dobro vidijo žensko telo, saj vsebuje sestavine, ki so naravno ingredients.Svirina, V. P., kosmetologiya orodje je inovativen v svojem razvoju se je udeležilo japonski znanstveniki, ki so jih ujeli pri ženskah popoln formule. To vam omogoča, da boj s staranjem. Kompleks ima učinek postopka injiciranja, vendar njegova uporaba je zelo preprosta, ne zahteva posebnih znanj, postopek je popolnoma neboleč

Mnenja strank Bluronica

Anna Maria, stara 34 let, Volgogradskogo, da pravijo, da je vse, kar je opisano v pripisu v serumu, to je res. V mojem primeru je rezultat, sem res videl le 20 dni, koža zaostrili v notranjosti, čeprav je šel zelo globoke gube na čelu, sem se znebil Črnoglavih in pore se zmanjšala, in da je o tem na embalaži ni napisano, tako da mi je bilo lepo bonus.Violet, star 42 let, Tamarama kompleks pritoževali prijatelj, je bila kozmetičarka in se uporabljajo v praksi Bluronica. Imam suho kožo, tako da izberete kozmetični velik problem zame. Toda “Bluronica” za mene. Uporabljam ga zjutraj in pred spanjem, dokler minilo dva tedna. Opazil, da je koža postala bolj gladka in manj suha. Če imate podobne težave, mislim, da je kompleks approach.Svetlana, 30 let, Krasnodarelectro “Complex hialuronska kislina” kot darilo od prijatelja. Ravno pravi čas za obletnico. Načeloma, pri mojih letih je čas, da se ukvarjajo z gube, morda celo preden ste jih imeli, da misliti. Ampak vseeno, sem imel veliko gub okoli oči. Začel uporabljati kompleks in čutil dober učinek in to me je navdihnilo. Mislim, da bom še naprej uporabljati in si ogledate učinek.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...