Novice

Bliss Hair – cena, kje kupiti, original

Če imate grozno pričesko in lase želijo iztrgati iz zadnjega motnjo: Vem, da sem živel po njej in pozabil na težave, s pomočjo tega orodja – East olje za las Bliss Hair Domov sistema

.

V zadnjem času, sem bil strašno sram njegove pričeske, lepe lase je postala moja obsesija. Vsi sorodniki, prijatelji in tovariši so bili pripravljeni, da me pokliče, «je Antonina-Kupim-kul-las” … Ampak ni prišla.

sem prepričan, mnogi pošteni polovici človeštva, me razumeš zdaj, vzdihovanje. Ampak sem imel srečo, sem kupil tukaj pravi “srečo za las” – tako imenovani maslo Bliss Hair. Zakaj? Zdaj pa povej vse v redu.

Ženski so različni – črna, bela, rdeča …. Bliss lasje

In zelena, modra in večbarvne. Zapomni si sedel, kakšne barve las in kaj pričeske v letih divje mladosti, sem samo nosil. Zdi se, da imajo vse. Tako zelo, da je Kate Winslet s svojo večno soncu brezmadežnega uma živčno kadi na stranskem tiru. Bilo je tako kul! V mladinskem množici prostih umetniki nekoč imel, da izstopajo. Maščevanje za poskuse prišel bližje 30 let, ko se lasje začeli roll, vzpon žarke, da se držijo v različnih smereh, kot Einstein in na splošno se obnašajo, kot so prosim, ne posluša ljubico.

Oče, iskanje na koščke nadstropju v laseh, je rad šali na temo: “Smart lasje pusti slab glavo”. Zelo Achtung prišel po rojstvu dvojčkov – od tega so moč in zdravje ubitih Nemer, in vsaka ženska me bo razumel: včasih nosečnost in dojenje storiti z lasmi skupno nesreče

.

V prvih mesecih po tem, ko so dojenčki rojeni nisem imel lase, in v letu in pol sem opravil otroški mamo in spoznal, da je za delo s tako gnezdo na glavi ne more ven.

prašijo solze in preklinjal hipije, divji veter in vse barve skupaj, sem skrajšati lase, skoraj fant-jež. Nasty lasje rastejo želel, ampak še naprej padale iz zapisov srečno in metodično. Metanje dilema: način, kako se La Nargiz Zakirova in lasuljo, kot Diva, sem naletel na punco, ki je vodila javnosti v vpletanje. Ko sem ji povedal za problem, je odgovorila le: “.. Obstaja las Bliss Hair, razvita na podlagi predpisov o kitajski in korejski medicini To težko topništvo mora pomagati”

Proizvajalci o Bliss Hair:? Sova na svetu

Seveda, vzamem vse te pohvale s skepticizmom – pravijo, jo je plačal za oglaševanje. Koliko od teh sem poskusil? Ja, kup, vse drugače. Kupil sem vso linijo številnih znanih in odmevnih sredstvi, sem se potrudil recepti babica Agafia in modrosti, sem moral pogoltniti jeter trske olja, kot so voda, vitamine od A do Ž … Ja, sem celo sram priznati, Zgodba je rast las na polno luno v gozdni jasi storil. Kaj? Nič, še vedno rad ježa z isto jaso. Ščetinastimi, jezen in ne verjame v vseh čudežev. Toda radovednost prevladala, in sem bil že nikjer, in sem dosegel za odgovore na internetu.

V odgovor na poizvedbo “las Bliss Hair” vsevedni guru Google prijazno razložil, da to ni ne maska, to je olje. “Olje? Za toliko denarja? Se šališ? Repinca v vsaki lekarni lahko kupite petkrat ceneje!”, Sem si mislil, jezno strmel v monitor za laptop.

Uradna stran Bliss Hair je nekaj čudnih lastnosti: sredstva, kot so, narejene v laboratorijih Kitajske in Koreje, vendar je glavna sestavina maroško olje in aktivatorje rasti

.

Kje, oprostite, na Kitajskem maroških receptih in rastlin? Kaj je to zanimivo, geografija, kot je ta sova na svetu poskuša vleči.

pa sem “zasvojen” z zgodbo sestavka proizvoda. Kot, nič eksotičnega, le dve sestavini -. Arganovo olje in laneno olje

Mnenje frizerjev malo me je pomiril. Sem začel gledati na lepe slike z manj suma.

Za maslo do potencialnega kupca Bliss las

Glavne lastnosti arganovega olja, ti proizvajalci so:

 • zaradi karoteni pečatov “skal” las, takoj obnavljanju strukturo
 • omega kislin vključena v sestavek, ki sestavljajo za pomanjkanje hranil;
 • tokoferoli prispeva k regeneraciji celic las, ki povzročajo las začne rasti.

v Splošno, obljubil proizvajalci znamenj in čudežev – menda las je živ in bo dobil nazaj v 10 sekundah. “Tekoče zlato,” je dejal ustvarjalci olja. No, no, no.

Moja običajna laneno olje, ki sem ga napolni solate (to ni tako hranljivo) je naslikal tudi kot vir, ki daje življenje veljavnosti. Njegove lastnosti so:

 • pomaga obnoviti naravni sijaj – pravi storitev do lasnih mešičkov,
 • odličen antioksidant, odbija vse škodljive snovi, toksine in težke kovine iz lasnih celic;
 • aktivira krvni obtok, zato vse presnovne procese.

Končni oklep-piercing argument za nakup Bliss Hair sistem za domači izkazalo, da so vitamini vključene v proizvod – obstaja cela vojska od njih, se zdi, vendar pa je glavni – A, B in E. V generalnem, osvežilni koktajl, ne kozmetični za lase.

vendar brez parabenov in konzervansov – 100% naravne sestavine iz naravnih shrambah. V redu, prigovarjanj me, sem se odločil poskusiti. Nenazadnje podkupil, da je bila cena Bliss sistema las ne 1890 …, kot je bilo prvotno, ampak “le” 990 …. Mogoče publiciteta, vendar sem tvegala, da odredi.

jaz nisem verjel, sem mislil, da je razveza, varanje in na splošno o takih izjavah najbolj želeli dash off negativne povratne informacije. Ampak to ni za neutemeljeno, prav gotovo pa je potrebno poskusiti najbolj. Ž.

olje

Bliss Hair: in vam bodo z veseljem

Odredba izdana zelo hitro, prijazno rekel, da bo moj paket prišli prezgodaj. In res – šale o “sprehod Kitajske” je bil na pravem mestu tukaj, vse je prišel hitro. Malo živčno, sem potegnil iz embalaže majhno stekleničko olja z razpršilno stožca. “Od Vanessa ECOFLORA” – je bila napisana na njem. Plus – pouk v Europen. Kitajski, korejski čarovniki obljubil, da mi bo “lasje preoblikovala v 10 sekundah”, z njimi se bo to zgodilo:

 • so napolnjene s hranili in na splošno “oživijo”;
 • bodo začeli rasti dan in noč;
 • izgubil razcepljene konice;
 • bodo Shine kot ogledalo;
 • in na splošno bo bela, mehka, in, hvala bogu, ne puhasto, in pokoren.

“To je sreča za lase”, – “skromno” vpiše v polje pripovedno. Nekaj ​​pravih mnenja o Bliss Hair Home sistema, pa so poročali, da se je zgodil čudež, vendar ne takoj.

Stekla sem v kopalnico, udaril vsebino glave in začel čakati … Kaj naj rečem? Čudež se ni zgodilo in sem dobil prvič, ampak stojim in razumem, to pomeni, da se vlaži in ne pušča mastnih filma (in to je pomembno!), Diši res lepo, ne suha in ne mastnih las. Olje se uporablja na laseh, enakomerno distribucijo po vsej dolžini pred sloga -. Ni razlike, mokro ali suho

Vse čarobno preoblikovanje morali počakati še en teden, dekleta. Toda po nekaj uporablja moje “ježek”, je začel iskati bolj urejene in zdravo v nekaj tednih sem opazil, da lasje začelo rasti, in dejavno! Minilo je že osem mesecev, zdaj imam sijoče zdrave lase, ki bo kmalu rast na raven “skrbi”. In to niso sanje, niso sanje – to je res

.

pa sem lovila naslednji in vam svetuje:

To je vse skrivnosti odličnih las poskusite, da se srečujejo, in vam bodo z veseljem.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...