Novice

Artrovex – cena, uradna stran, kje kupiti, original

Artrovex Artrovex. Št kemija?

Vsi imajo radi naravne proizvode brez gensko spremenjenih organizmov in drugih kemikalij. Ena omemba dejstva, da je dopolnilo vsebuje nekaj kemije pripravljena šokantno nič hudega slutečega kupca.

Kaj sovraštvo kemije k pregledu skupnega smetane? Najbolj, da ni niti neposredno. Ker prodajalci te kreme sovražim kemijo tako kot smo. Mogoče celo malo močnejši. Vendar pa je videti, da je odpor, poglej.

napis na embalaži pravi, da je pred nami “nativne nemodificirana molekularna oblika micelarni oblike aktivne kompleksu smetano ARTROVEX” . Katere so te zapletene techie besede?

napisan – v svojem naravnem stanju, nespremenjeni ohraniti strukturo. To pomeni, da vse sestavine kreme morajo ostati v naravnem stanju, ne doživlja koli kemični reakciji s in spremembe.

Z micelarni oblika toliko bolj zapleteno. Ta beseda je znano, da mnogi zaradi obstoja micelarno vodo, za čiščenje kože. To kaže, da ima krema v svoji sestavi micel površinsko aktivnih snovi, ki pospešujejo različne kemijske reakcije, s.

To pomeni, da so ti koncepti nativne in micelarni bistvu nezdružljive. ne smejo biti sredstvo za materni in micelarni -. morate izbrati eno ali drugo

Sestavek biocrime. Grass, rogovi in ​​jetra

Torej, imamo naslednjo sliko. Prodajalci smetane bi rekel: to je samo naravno kremo, vse naravne sestavine v “izvirni obliki”. Kemikalije – Samo zelišča, rogovja in pes jetra

.

V resnici pa je omemba “micelarni obliki” , da smo videli na embalaži, jasno kaže, da ni avtohtone formule tukaj -. Brez zloglasne kemije ni storil

Resno, vsekakor nič proti kemije. Brez, da ne bo niti v medicini ali v kozmetiki. Toda ta zgodba pomaga jasno videti hinavščine prodajalci kremo: v besedah, ki jih zagovarjajo uporabo zdravilnih rastlin, ki se uporabljajo za 3000 let. V resnici pa uporaba micelarne mejne snovi, ki so dosegle drugo polovico dvajsetega stoletja.

lahko zanimalo aritmetično treba gledati v opisu sestavka. Rogovja v Altai MARAL (jelenjad rogovje), jetra pes +40 izjemna zdravilne rastline + mrtve čebele + propolis + curek bober + bober maščobne = treh komponent. Takšni primeri.

“Patented” komponente Artrovex

Nekdo ne more ugovarjati, da govorimo o 3 certificiranih komponent v krepkem tisku. In jih sestavljajo pa teh snovi. Ampak ne smemo igrati Svetega nedolžnost – ta teorija je enostavno preveriti:

  • BCM-95 je slabo, kurkumin ekstrakt (kurkuma). Ne morski pes jetra in jeleni rogovja v svoji sestavi ni blizu. Toda med pričanjem najdemo omembo obolelih sklepov.
  • Chondromas. Tablete z istim imenom, proizvedenega v Kijevu. Zgovorno, so namenjeni tudi za zdravljenje sklepov. Ni 40 zelišč v hrbtu tam – ne zeliščni. V Evropi je Andromax – CHONDROMAX. Škoda za sklepe. Sestava: kondroitin sulfat, D-glukozamin sulfat, Metil ali MSM (organsko žveplo), smole ekstrakt Boswellia, vitamin C (askorbinsko kislino), cink (cinkov citrat). Na splošno, prav tako ni všeč opis na spletni strani biocrime.
  • znak za koncentrat je splošni izraz, ki je prav tako prosta. In kako lahko patentirajo mrtve čebele in bober maščobe?

Očitno je, da so te sestavine izmišljena. Imena vzeta iz razpoložljivih sredstev za sklepe – je možno, da povzroči lahkoverni kupci nekaterih združenj: pravijo, nekje sem slišal. Zdi se, da je to res zdravljenje sklepov … Toda v resnici je 100% ponaredek.

Mnenje “strokovnjak”. Ločitev ali resnica?

Zgodba o neverjetno komponent, ki so izumili, potrjuje tudi strokovnjak.

On nadaljuje trend, je že bilo povedano, zahteva priljubljenih orodja, ki se uporabljajo za zdravljenje sklepov.

Omenjeno MSM Metil (organske žveplove C2H6O2S). Obstaja nešteto prehranska dopolnila z oznako “MSM” na nalepki, ki obljubljajo, da telesu snov. Ampak, če greš nazaj na prejšnjo sestavo Artrovex, tako da ni snov.

pa ni nujno, da resno analizirati besede tega strokovnjaka. Konec koncev, je, tako kot prejšnji informacij je ponaredek. V resnici je človek na sliki -. Aivar woog, vodja podjetja TNS Emor, ki se ukvarja s sociološkega raziskovanja

Njegova fotografija je bila posneta iz interneta in se uporablja za “ustvarjanje” neobstoječo začimbe.

Kaj proizvajalca?

Tukaj je tisto, kar mi je odgovoril v “Sachera-Med” na vprašanje o tem “zdraviti”. Izkazalo se je, oni proizvajajo kreme za specials.order. Vendar pa tudi določite, da ne gre za dodatek.

Povzetek Artrovex

Seveda Artrovex Artrovex je ponaredek zdravilo za zdravljenje sklepov. Njegova sestava je bila sestavljena in “komponente certifikovany” s prodajalcem kreme navedeni ne obstaja.

Opis pomeni – nesmiselna sklop buzzwords namenjenih zmesti potencialnega kupca. Toda te besede so v ničemer potrjena. In tudi strokovnjaki, ki prepriča za nakup kreme, izkazalo, da je ponaredek.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...