uredniška mesta politiko

Stran je zdravje, fitnes in lepotni spletne strani. Poslanstvo spletne strani je, da svojim strankam z najnovejšimi novicami in posodobitve, ki so točni. Vsebina na voljo na spletni strani, je praktičen in pomembni za različne teme zdravja, fitnes in lepoto.

Spletna stran ima več teme, ki pokrivajo vse od zdravstvenih informacij na lepotne nasvete. Bralci spletne strani lahko informacije o zdravju, ki je najbolj pomembna za njih. Informacije, ki so na spletni strani je tudi filtrira, da bi bilo primerno za osebno zdravje uporabnikov.

Čeprav so informacije na spletni strani točni in pomembni za različne zdravstvenih vprašanjih, morajo bolniki držijo navodil od njegovega / njenega zdravnika (ov). Stran pomaga samo za dopolnitev podatkov, ki jih je izvajalec zdravstvenih storitev. Bolnikom je treba svetovati, da poiščejo strokovne smernice za teme in vprašanja, ki so jih prebrali.

V naslednji ss merila s strani, ki se uporabljajo za ustvarjanje svoje izvirne vsebine:

Ustreznost
To zajema vprašanja, ki lahko vplivajo na upravljanje zdravja posameznika. Več teme so zajete in lahko vključujejo zdravil in izdelkov začenja, strokovne komentarje, opozarja, in opozorila, in zdravstveno novice.

Klinična pomembnost
Vsebina na voljo tukaj, temelji na najnovejših ugotovitvah medicinskih raziskav, ki so bile objavljene v različnih znanih medicinskih spletnih straneh.

gibanja
V tej kategoriji so zajete številne sezonske interesi. Teme, ki jih najdemo v kategorijo trendi vključujejo alergije sezone, poletno varnost, prehladi in gripo. Druge teme, ki bi lahko bili zajeti vključuje zdravo srce Mesec in boja proti raku dojk.

Vsebina na voljo v tej spletni strani je edinstven in zanesljiv. Spletni zdravja in lepote spletna stran je osredotočena na zagotavljanje svojim strankam s posodobljenimi in natančne informacije o zdravju in fitnes.

Zdravstveno novice in zgodbe, ki so zajeti na spletni strani, temeljijo na izboru urednika. Na voljo na spletni strani članki vsebuje intervjuje raziskovalcev na področju medicine, kot tudi znanstvenike.

Urejanje politiko

To je odgovornost novinarjev, da strankam informacije, ki so točne in edinstven. Pisci se pričakuje, da predložijo svoje bralce novic in referenc, ki so edinstveni.

Urejanje neodvisnost

Stran se osredotoča na pravični in natančna pri svojem poročanju.

Uredniška politika za osebje, ki dela za spletno stran:

Stran je neodvisni mediji, katerih cilj je, da svoje bralce z informacijskimi in izobraževalna gradiva, ki so tako profesionalni in nepoklicno. Vsebina na voljo na spletni strani točni in brez vpliva.

Mediji zahteva, da njegovo uredništvo razkrije vse interese, ki jih imajo tudi druga zdravila, medicinske naprave, ali podjetja v zdravstveni industriji. Podatki o zaposlenih so se pod pogojem, da v neposredni nadzornik ob zaposlovanju novih delavcev. Nadzornik je dolžan ugotoviti, ali so lahko interesi predstavljajo konflikt in se lahko odpravijo.

Uredništvo je ločen od tistih, pritrjena na sponzorje in partnerje, da se prepreči kakršen koli vpliv na informacije. Vsak od uredništva je odgovorna za zagotavljanje točnih in ustreznih informacij o najnovejših temah. Novinarji so zadolženi za odgovornost išče zgodbe ali strokovnih intervjujev. Pisatelji najdete tudi objektivna mnenja o različnih temah, ki prihajajo iz ustrezno usposobljenih strokovnjakov. S tem, stran zagotavlja etično vedenje med svojim osebjem.

Proces prihaja z novicami in originalni članek

Novinarji so potrebni, da pridejo gor z dnevnim proračunom novic v posameznem delovnem dnevu. Dnevni novice Proračun mora imeti najnovejše novice iz uglednih zdravstvenih revijah, obvestilo iz zveznih zdravstvenih organizacij in analize o najnovejših temah zdravstvenih trending. Zdravstveni novinarji se pričakuje, da bodo poiskali mnenji uglednih medicinskih voditeljev o različnih vprašanjih. Uredniki osebje skrbno pregledati originalne članke, preden so objavljeni na spletni strani.

licencirana vsebnost

Višji uredniške uredniki so obtoženi odgovornosti pregledu politik in postopkov pred zdravje vsebine tretjih oseb dobi objavljeni. Pregled je storiti, da bi preprečili navzkrižje interesov nastanek. Postopek zagotavlja, da je licenco vsebina ustrezna, ažurne in točne.

Sponsored vsebine in oglaševanje

Spletna stran vsebuje gumbe, vsebino, transparenti in priponke, ki so bili označeni “”Sponzorirane.”” Drugi se lahko označena kot “”od našega sponzorja,”” ali “”oglaševanje””. Vsebina ni predmet uredniške politike. Vsebino, ki je označen z “”iz našega sponzorja””, je predmet uveljavljeno politiko.”