Stran sponzorira politike

Stran ceni dejstvo, da ima potrošnik izdelek podjetja pomemben vpliv na zdravje potrošnikov. Sponzorstvo strani prihaja v obliki oglaševanja, ki omogoča spletno stran, da svojim bralcem informativne in ustrezno vsebino na voljo brezplačno.

Stran se osredotoča zgolj na zagotavljanje njihove sponzorje priložnosti za trženje svojih izdelkov in storitev za potrošnike.

Namen mreže je ustvariti platformo, ki lahko bralci uporabijo, da se pooblasti. Politika sponzorstva omogoča omrežje, da še naprej raste in širi. Vsebina izobraževalne voljo na spletni strani vzgaja bralce, ki jim omogoča, da na podlagi informacij za zdravje in življenjske izbire.

govori strani o različnih temah, vključno s fizično aktivnostjo, zdravi prehrani, varnosti in preprečevanja in dobro počutje. Mreža zagotavlja tudi svoj bralnik z nasveti o tem, kako doseči dobro uravnotežen in zdrav način življenja.

Cilji strani

Cilj omrežja za izboljšanje zdravja bralcev z vsega sveta, tako da jim z izobraževalno vsebino o zdravju.
Stran se osredotoča na razvoj zanesljive in primerne materiale in orodja za zdravje. Izobraževalna vsebina mora temeljiti na dejstvih, nedavno raziskovalnega dela in zdravstveno statistiko.
Mreža se osredotoča tudi na pošiljanje svojim bralcem pozitivne zdravstvene sporočila.

Uredniška politika in razvoj vsebin

V skladu s politiko mreže, je vsebina napisana in pregledali svojih usposobljenih uredniki kadarkoli.

razkritje Partnerski nadomestilo

Razkritje se uporablja za spletne strani mreže, vključno z, vendar ne omejeno na mobilnih in spletnih različic spletnih straneh spletnega mesta. Razkritje je na voljo, da pomaga razkriti finančne odnose v mreže s svojimi partnerji, sponzorji, oglaševalci in drugih tretjih oseb, ki se pojavljajo na spletni strani.

Nekateri članki na spletni strani so povezana z nekaterimi storitvami in viri, ki se osredotočajo na izgradnjo in promocijo blagovnih znamk in izdelkov. Mreža pripada posameznih izbranih affiliate programov. To naredi provizijo, ko bralec odloči za nakup prek predvidenih affiliate povezave. Stran popolnoma razkrije svoje odnose z oglaševalci in prepričali bralce, da je vsaka finančna spodbuda ne vplivajo na tisto, kar je objavljeno o izdelku ali storitvi.

Affiliate Stranke se lahko spremenijo kadarkoli zdijo Site potrebno. Bralci lahko pošlje na vsa vprašanja, komentarje ali pomisleke osebje na stran preko spletnega obrazca. Uporabniki lahko zaprosi tudi vprašanja pred nakupom prek affiliate povezave, ki na spletni strani.

Bralci naj ne uporabljajo informacije na spletni strani kot nadomestilo za strokovno zdravniško pomoč ali zdravljenje za vsako zdravstveno stanje. Informacije na spletni strani, se ne sme uporabljati za diagnosticiranje ali zdravljenje vsako zdravstveno stanje brez posvetovanja kvalificiranega izvedenca medicinske stroke.”