Razkritje Partnerski

Oglejte si našo polno Affiliate razkrivanje odškodnine in umestitev oglasa za ustvarjanje prihodkov.

Imeli bomo tudi naš posodobljen 2018 uredniško, oglaševanje in sponzorji politika je tukaj za vas videti.

V upa, da bo v skladu s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije, želimo, da se dobro zavedajo in da si domnevati naslednje o oglasih in izdelek post povezave na tej strani:

Vsak / vse povezave na spletni strani (večina naših povezovanje je notranja dodati iskanje vrednost danega proizvoda / korist) so affiliate povezave, ki smo lahko prejmejo majhno provizijo od prodaje nekaterih postavk (cena bo ostala enaka za vas ).

Vodenje mesta je z njim povezanih stroškov in gostovanje zahteve, da bi se te oglase in partnerske povezave ohranili so način izravnava teh stroškov.

Za vse affiliate povezave do izdelka na (ne ponujamo vse izdelke neposredno), to je nekaj, ki smo jih uporabljali ali raziskane o, in podporo ali priporočajo celo brez odškodnine.
Boste našli veliko naših vsebin se osredotoča na splošno zdravje in dobro počutje, vendar ne ostro oko za vse, ki izgleda, kot bi lahko izboljšali ali označite rešitev za boljše življenje in kakovost bivanja.

Za popolno preglednost, moramo oglase na zgornjem, stranskem, v-vsebin in na dnu člankov. Trudimo se najbolje, da bi vsakega in vse naše cenjene virtualnih obiskovalcev boljši odgovor kot prej na obisku pri nas. Kakovost je bila vedno naša prioriteta, zato želimo, da optimalno deluje s polno preglednost glede oglaševanja in model prihodkov.
Obrnite se in nam povejte, kako izboljšati. Mi smo tukaj, da vam služi (in zaščito) svoje zdravje in dobro počutje, ki ga zagotavlja način za ljudi, da delijo izkušnje ali postavljajo vprašanja o številnih praktičnih izdelkov in življenjsko izboljšanje rešitev.”